Keçiören'de teleferik ve Deniz Dünyası bayram boyunca ücretsiz

Keçiören

Keçiören'de teleferik ve Deniz Dünyası bayram boyunca ücretsiz

ANKARA (AA) - Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, teleferik gezisi ve Deniz Dünyasi ziyaretinin Kurban Bayrami boyunca ücretsiz oldugunu bildirdi.

Altinok, yaptigi yazili açiklamada, ilçede hizmet veren teleferigi gezmenin Deniz Dünyasi'ni ziyaret etmenin bayram boyunca ücretsiz olacagini bildirdi.

Turgut Altinok, "Keçiören'de ve Ankara'da teleferigimizi ve Deniz Dünyamizi görmeyen vatandasimiz kalmasin diye Kurban Bayrami boyunca tesislerimiz ücretsiz hizmet veriyor. Keçiören'i kusbakisi görmek isteyen ve deniz canlilarini merak eden tüm vatandaslarimiz buralari ziyaret edebilirler." ifadelerini kullandi.

Ailelerin ve çocuklarin bayrami dolu dolu geçirmesi için tüm imkanlarin seferber edildigini kaydeden Altinok, su açiklamalarda bulundu:

"Teleferigimiz, çocuklarimiza ve ailelerine Keçiören’i kusbakisi seyretme firsati sunuyor. Kalaba Kent Meydani'ni, belediye binamizi, Atatürk Botanik Bahçesi'ni, Keçiören Selalesi'ni, Estergon Kalesi'ni, yapim asamasinda olan Cumhuriyet Kulesi'ni net bir sekilde görebildigimiz teleferigimize aileler de ücretsiz binebiliyor."


- "Tüm vatandaslarimizi ve çocuklarimizi bekliyoruz"


Turgut Altinok, ücretsiz ziyaret edilebilecek Deniz Dünyasi ve Dogal Yasam Parki'nin da gezilip görülmesi gerektigini belirterek, su bilgileri verdi:

"Aileleri ve çocuklari canlilarla iç içe görmek bizleri mutlu ediyor. Sehrin stresli ortamindan uzaklasmak için hafta sonlarinin vazgeçilmezi olan Deniz Dünyasi ve Dogal Yasam Parki çocuklarimiza hem dogal bir ortam sunuyor hem de hayvan sevgisini asilamak noktasinda önemli bir islev görüyor. Deniz Dünyasi’nda ise ziyaretçilerimizin akvaryumdaki canlilar hakkinda bilgi almalarini sagliyoruz. Okyanusun altinda bulunan essiz güzellikteki dünyayi ögrenmek, kesfetmek isteyen tüm vatandaslarimizi ve çocuklarimizi bekliyoruz."



Politika 31.07.2020 12:42:43 0

İlginizi Çekebilir

1

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin'den teleferik kazasına ilişkin açıklama:

2

Antalya'daki teleferik kazası soruşturmasında Kepez Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutuklanması

3

Kahramanmaraş'ta bayramlaşma programı düzenlendi

4

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Öntürk'ten YSK kararına ilişkin açıklama:

5

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal görevine başladı

6

Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen mazbatasını aldı

7

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı göreve başladı

8

Aile ve Gençlik Fonu'na bugüne kadar 6 bin 753 başvuruda bulunuldu

9

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek yeni dönemine törenle başladı

10

Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da bazı belediye başkanları mazbatalarını aldı