Kırsalda yeni yol hizmetleri devam ediyor

Kırsalda yeni yol hizmetleri devam ediyor

Kırsalda yeni yol hizmetleri devam ediyor

AK Partili Bağlar Belediyesi, 2022 yılının ilk 5 ayında kırsal yerleşim yerlerine 66 kilometre yeni yol kazandırdı. Hava şartlarının düzelmesinden sonra yeni yapılaşmanın arttığını belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ”Vatandaşlarımız artan ihtiyaçlarına göre hizmet talebinde bulunuyor. Biz de zaman kaybetmeden yerine getiriyoruz” dedi.
Bağlar Belediyesi, çoğunluğu Karacadağ bölgesinde yer alan kırsal yerleşim yerlerine yönelik yeni yol yapma ve yol onarım çalışmalarını sürdürüyor. 2019, 2020 ve 2021 yıllarında bu alanda hizmet seferberliği gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2022 yılında da ilk 5 ayda önemli bir aşama katetti. Son olarak Kırkıncık, Oğlaklı ve Çiçekliyurt Mahallelerinde vatandaşlar tarafından yapılan yeni yapıların bulunduğu bölgelere yeni yol kazandıran ekiplerin Gömmetaş Mahallesindeki çalışmaları ise devam ediyor. 4 mahalleye 6.5 kilometre yeni yol kazandırılmasıyla beraber 5 aydaki oran 66 kilometreyi buldu.
"Halkımıza hizmet etmeyi nasip eden Rabbime hamd ediyorum"
Kırsal yerleşim yerlerinde yapılaşmanın dönemsel olarak arttığını, vatandaşların ev ve barınak gibi yaşam alanları inşa ettiğini kaydeden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, gelişen ihtiyaç ve taleplere göre gerekli çalışmaları gerçekleştirdiklerini söyledi. Başkan Beyoğlu, ”Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bizim için yol haritası ve referans olan yerel yönetimlerdeki hizmet anlayışı doğrultusunda hareket ederek geçen üç yılda kırsalda çok önemli hizmet hamlelerine imza attık. Bu yıl kaldığımız yerde aynı kararlılıkla devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın hizmet talebini emir olarak telakki ediyoruz. Kıymetli halkımıza hizmetkar olmayı nasip ettiği için Rabbimize sonsuz hamd ediyorum” dedi.


Güncel 25.05.2022 14:41:23 0

İlginizi Çekebilir

1

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

2

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

3

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

4

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

5

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi

6

Mipo Türkiye'de akıllı telefon pazarının yeni markası oldu

7

Bakan Kacır, TÜBİTAK 31. Bilim Olimpiyatları Ödül Töreni'nde konuştu:

8

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Antalya'da konuştu:

9

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Antalya'da Türk Telekom'un toplantısında konuştu:

10

Çukurova 16. Kitap Fuarı'nın TEKNOFEST standına yoğun ilgi