Kumluca'da toplu taşıma araçları dezenfekte ediliyor

Kumluca

Kumluca'da toplu taşıma araçları dezenfekte ediliyor

ANTALYA (AA) - Antalya'nin Kumluca ilçesinde faaliyet gösteren toplu tasima araçlari, belediye tarafindan periyodik olarak ücretsiz olarak dezenfekte ediliyor.

Kumluca Ulastirma Hizmetleri Esnaf Odasi ve Kumluca Belediyesi is birligiyle, toplu ulasim araçlarina yönelik periyodik dezenfekte islemlerine devam edildi.

Kumluca Belediye Baskani Mustafa Köleoglu, gazetecilere yaptigi açiklamada, mart ayindan bugüne kadar Kumluca Ulastirma Hizmetleri Esnaf Odasi ve belediye is birliginde toplu tasima araçlarinin dezenfekte islemlerini ücretsiz bir sekilde periyodik olarak yaptiklarini söyledi.

Amaçlarinin toplum sagligini korumak ve toplu ulasim esnafini desteklemek oldugunu ifade eden baskan Köleoglu, "Vatandaslarimiz gönül rahatligi ile toplu tasima araçlarini kullanabilir. Belediyemiz ve Ulasim Hizmetleri Esnaf Odamiz is birligiyle periyodik olarak araçlarimizi dezenfekte ediyoruz. Yaptigimiz tüm çalismalar halkimizin sagligi için, bu konuda emek veren oda baskanimiza ve tüm soförlerimize tesekkür ediyorum." dedi.

Vatandaslari bilinçlendirmenin önemine vurgu yapan Igneli, "Ayrica belediyemiz ile yaptigimiz isbirligi kapsaminda araçlarimizin dezenfekte islemini rutin olarak gerçeklestiriyoruz. Bu konuda belediye baskanimiza verdikleri desteklerden dolayi arkadaslarimiz adina tesekkür ediyorum. Bu salgini hep birlikte, alinan tedbirlere uyarak asacagiz. Emegi geçen herkese ayrica tesekkür ediyorum." diye konustu.



Yurt Dünya 6.07.2020 19:21:12 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da 4 firari hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

2

Şehit polis Şimşek'in adı, memleketi Hatay'daki okulda yaşatılacak

3

Prof. Dr. Naci Görür, Hatay'da "Deprem Dirençli İskenderun" söyleşisinde konuştu:

4

Hatay'da silah ve mühimmat kaçakçılığı operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

5

Burdur'da otluk ve kavaklık alandaki yangın söndürüldü

6

Mersin'de narenciye balı hasadı yapıldı

7

Adana'da, Gençlik ve Spor Bakanlığı açık saha tesislerinin toplu açılışı yapıldı

8

Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı etkinliklerle sürüyor

9

Hatay'da otomobilin motor kısmına sıkışan kedi yavrusunu itfaiye kurtardı

10

Bakan Yumaklı'nın katılımıyla Antalya'da orman yangını tatbikatı yapıldı