Kuşadası’nda Hıdırellez iki gün boyunca kutlandı

Kuşadası’nda Hıdırellez iki gün boyunca kutlandı

Kuşadası’nda Hıdırellez iki gün boyunca kutlandı

Anadolu’da baharın müjdecisi, bolluk ve bereketin simgesi olarak kabul edilen Hıdırellez Kuşadası Belediyesi tarafından Kesedağı’nda düzenlenen bir şenlikle kutlandı. Çeşitli etkinliklerin yer aldığı şenliğe katılan Kuşadalılar keyifli anlar geçirdi.
Kuşadası’nda Hıdırellez 2 gün boyunca düzenlenen çeşitli etkinliklerle coşku içerisinde kutlandı. İlk gün Hacıfeyzullah Mahallesi Tepe Sokak’ta gerçekleştirilen kutlama programı daha sonra Kesedağı’nda düzenlenen şenlikle devam etti. Hıdırellez Şenliği’ne çok sayıda vatandaşla beraber Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Seyfi Seyhan Suvari de katıldı. Şenlikte, Kuşadalılar Kent Orkestrası’nın çaldığı hareketli müzikler eşliğinde dans ederek keyifli dakikalar yaşadı. Çocuklaraysa çeşitli hediyeler dağıtılıp, yüz boyama etkinliği düzenlendi. Ayrıca vatandaşlara köfte ve İkram Aracı’ndan soğuk içecek ikramında bulunuldu. Renkli görüntülere sahne olan şenlikte piknik alanını dolaşan Başkan Yardımcısı Seyfi Seyhan Suvari, vatandaşların Hıdırellez’ini kutladı.
Hıdırellez’in bolluğun ve bereketin simgesi olduğunu belirten Başkan Yardımcısı Seyfi Seyhan Suvari, “Kuşadası Belediye Başkanımız Ömer Günel, tüm hemşehrilerimizin Hıdırellez’ni kutluyor. Bu güzel günde sizlerle bir araya geldiğimiz için çok mutluyuz. Şenliğimiz bayram havasında geçti. Anadolu’da yüzyıllardır büyük bir coşkuyla kutlanan Hıdırellez’in tüm ülkemize ve hemşehrilerimize sağlık, mutluluk, bolluk ve bereket getirmesini diliyorum" dedi.


Güncel 7.05.2022 00:28:23 0

İlginizi Çekebilir

1

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

2

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

3

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

4

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

5

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi

6

Mipo Türkiye'de akıllı telefon pazarının yeni markası oldu

7

Bakan Kacır, TÜBİTAK 31. Bilim Olimpiyatları Ödül Töreni'nde konuştu:

8

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Antalya'da konuştu:

9

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Antalya'da Türk Telekom'un toplantısında konuştu:

10

Çukurova 16. Kitap Fuarı'nın TEKNOFEST standına yoğun ilgi