LİTVANYALI BİSİKLETLİ TURİST OSMANİYE'DE

LİTVANYALI BİSİKLETLİ TURİST OSMANİYE

Türkiye'yi iki aydır bisikletle gezen Litvanyalı çiftçi 33 yaşındaki Eval Miko, Osmaniye'de mola verdi. Bir ayda Avrupa'yı gezdiğini söyleyen Eval Miko, bisikleti ile Taylant'a gitmeye karar verdiğini ve bu yüzden yollarda olduğunu ifade etti. Miko Edirne üzerinden Türkiye'ye giriş yaparak, İstanbul, Bursa, Muğla, İzmir ve Adana gibi illeri bisikletiyle gezdikten sonra Osmaniye'ye gelip burada bir süre mola verdi.
Litvanya'dan bisikletiyle Taylant'a gitmeye çalıştığını ifade eden Eval Miko, "Çiftçiyim ve Litvanya'dan bisikletle gelip Taylant'a da bisikletle gidiyorum. Osmaniye, Kahramanmaraş, Sivas, Trabzon ve Rize üzerinden Gürcistan'a geçeceğim. İki aydır Türkiye'deyim. Türkiye çok güzel Osmaniye’yi çok beğendim üç gün Osmaniye Fotoğraf Sanatçıları Derneğinde kaldım. Savaş Özdemir’e ve Murat Anıl’a beni misafir ettikleri için çok teşekkür ediyorum" dedi.
Litvanyalı turisti İnternet üzerinde bulunan bisikletçilerin kullandığı bir program ile tanıştığını ifade eden Doğu Akdeniz Bisiklet Doğa Sporları Kulübü Başkanı Savaş Özdemir ise Litvanyalı bisikletçiyi Osmaniye'de üç gece misafir ettiklerini belirterek, "Osmaniye’mizin güzelliklerini paylaştık.  Misafirimiz tekrardan yola çıktı. Batum üzerinden Gürcistan'a geçmek için pedal çevirecek. Her zaman bisikletçilerin yanındayız. Eval’i de bir tur bisikletçisi olarak Osmaniye'de ağırlamış olduk" diye konuştu.

Haber: İbrahim EMÜL/OSMANİYE



Osmaniye 1.01.2020 20:36:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de kan bağışı etkinliği düzenlendi

2

Osmaniye İl Özel İdaresi araç filosuna 10 yeni araç

3

Osmaniyeli şehidin çocuklar için istediği şenlik, yerine getirildi! 

4

Osmaniye’de devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

5

Osmaniye'de TCDD'ye ait demir korkulukları çalan 5 şüpheli yakalandı

6

Erkekler Açık Alan Hokey Süper Lig 1. etap maçları, Osmaniye'de başladı

7

Vali İsa Küçük, Osmaniye'deki anılarını yazdı

8

İnşaat işçisinin acı sonu

9

Osmaniye Eczacı Odası depremzede çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenleyecek

10

Kadirli'de asayiş uygulamalarında yakalanan 32 şüpheliden 14’ü tutuklandı