Maçın ardından

Maçın ardından

Maçın ardından


ADANA (AA) - TFF 1. Lig'in 33. haftasinda Adanaspor'u 2-1 yenerek sezonun bitimine bir hafta kala sampiyonlugu garantileyip Süper Lig'e yükselen Hatayspor'un teknik direktörü Mehmet Altiparmak, "Oyuncularima tesekkür ediyorum. Yüreklerini ortaya koydular. Çok hak ettikleri sampiyonlugu ulastilar." dedi.

Altiparmak, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, sampiyonluga ulastiklari için mutlu olduklarini söyledi.

Hatay’dan ayrilirken Adana'dan sampiyon döneceklerine söz verdiklerini aktaran Altiparmak, söyle konustu:

"Allah'a çok sükür bir sehrin 53 yillik hasretini dindirdik. Hatay'da herkes bu maça kilitlenmisti. Buradan bütün Hatay halkina armagan olsun. Oyuncularima tesekkür ediyorum. Sezon boyunca inanilmaz mücadele ettiler. Sezonun sonlarini oynamak çok zordur. Özellikle pandemiden sonraki süreç çok zordu. Oyuncularima tesekkür ediyorum. Yüreklerini ortaya koydular. Çok hak ettikleri sampiyonlugu ulastilar. Ekibime tesekkür ediyorum, 3 sampiyonlukta hepsinin büyük emekleri var. Bizimle birlikte olan baskanimiza, yönetim kurulumuza, her zaman yanimizda olan taraftarimiza, basinimiza ve 'Hatayliyim' diyen herkese bu sampiyonluk hayirli ugurlu olsun."

Altiparmak, sampiyonluklarin kolay kazanilmadigina dikkati çekerek, "Çok emek harcadik, sonunda mutlu sona ulastik. Artik ligle alakali bir sey söylemeyecegiz, kutlamalari yapacagiz. Bu benim kendi adima 3. sampiyonlugum. Bu benim için çok önemliydi. Artik bugünden itibaren kutlamalara baslayacagiz. Sampiyonlugumuzu kutlayacagiz. Buradan Hatay'a selam olsun. Bekle Hatay kutlamalara geliyoruz." ifadesini kullandi


- Demirbakan: "Bu maç ligin özeti gibi oldu"


Adanaspor Teknik Direktörü Coskun Demirbakan da Hatayspor'u kutlayip Süper Lig'de basarilar diledi.

"Bu maç ligin özeti gibi oldu." ifadesini kullanan Demirbakan, kirmizi kart gören oyuncusu Eze'ye yönelik elestirilerde bulundu.

Demirbakan, Eze'nin saha içinde ve disindaki tutum ve davranislarindan rahatsiz oldugunu belirterek, maçta oynatacak oyuncu seçeneginin fazla olmamasi nedeniyle kendisine kadroda yer verdigini kaydetti.

Basit pozisyonlardan yararlanamadiklarini ve rakiplerinin "bedava" bir gol buldugunu ifade eden Demirbakan, "Benim için bulundugum kulübün manevi sahsiyeti önemlidir. Onu korumak için oynarim. Ekmek parasi kazaniyorsam o kulüpten onun manevi degerlerine saygi gösteririm. Bu takima kimler geldi kimler gitti. Eze'ye mi kaldi bu kulüp? Agrima giden bu. Tam açidan bakarsak hatanin çogunlugu bu adamda. Bütün konusmami da buna ayirdim. Olmadi. Buradan taraftara ve yönetime tesekkür ediyorum." seklinde konustu.



Bölgeden 12.07.2020 20:47:33 0
Anahtar Kelimeler: maçın ardından

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da otomobilin durağa çarpması sonucu 7 kişi yaralandı

2

Hatay'da ayağına demir korkuluk saplanan kişi yaralandı

3

Hataylı depremzedeler, köy tipi konutlarında ilk bayramlarına giriyor

4

Adana'daki saman balyası yangını söndürüldü

5

Hatay'da ramazan ayının son teravih namazı kılındı

6

Belen'de Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 179. yılı kutlandı

7

Dörtyol'da çocuklar ramazanın maneviyatını camideki etkinliklerle öğreniyor

8

Adana-Pozantı-Ankara Otoyolu'nda bayram yoğunluğu

9

Hatay'da restore edilen vakıf eser sayısı 59'a yükseldi

10

Adana'da bir evde silah ve uyuşturucu ele geçirildi