Maçın ardından

Maçın ardından

Maçın ardından

GAZIANTEP (AA) - Süper Lig'in ilk haftasinda Atakas Hatayspor'a 2-0 maglup olan Medipol Basaksehir'in teknik direktörü Okan Buruk, "Maglubiyetten sorumlu olan kisi benim. Insallah takimimizi toparlayip geçen seneki oyunumuza benzer oyunla çikmak istiyoruz." dedi.

Buruk, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda Atakas Hatayspor'u galibiyetinden dolayi tebrik etti.

Rakiplerinin oyununu genel olarak tahmin ettiklerini anlatan Buruk, takimlarinin çok fazla üretken olamadigini dile getirdi.

Ilk yarida bazi bölümlerde rakip kaleye gitme sanslarinin oldugunu anlatan Buruk, söyle konustu:

"Oyunun genelinde çok yavas oynadigimiz için defans arkasi kosu ve hareketlilik gibi durumlari eksik yaptik. Bundan dolayi çok fazla üretken olamadik. Rakibimizin en çok bekledigi sey buydu. Kaptirdigimiz bir topla ilk defa verdigimiz pozisyonda gol ile sonuçlandi. Ikinci yarida gol atmayi çok denedik. Rakibe gol atma sansi vermedik. Maçin son bölümlerinde Skrtel'i öne gönderdik ama geriden 5 oyuncu ile hücum yapmaya çalisirken, yüksek toplar bizim için silah olabilirdi ama yine basit bir gol ile maçi bitirdik. Kendi oyunumuzun altinda kaldik. Takim olarak kaybettigimiz için üzgünüm. Maglubiyetten sorumlu olan kisi benim. Insallah takimimizi toparlayip geçen seneki oyunumuza benze oyunla çikmak istiyoruz."


- Ömer Erdogan: "Insallah lige renk katan takim oluruz"


Atakas Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdogan da takimlarinin Süper Lig tarihindeki ilk galibiyetini aldigi için mutlu olduklarini ifade etti.

Sahada güzel bir mücadele oldugunu kaydeden Erdogan "Maçin genelinde bir pozisyon disinda rakibe net bir pozisyon vermedik. Tamamen maça hazirlandigimiz gibi rakibi analiz ettigimiz gibi oynadik. Özellikle kontrataklarda basarili olduk. Ilerleyen süreçte daha çok çalisip hatalarimizi gözden geçirip daha iyi bir futbol sergileyecegiz. Insallah lige renk katan takim oluruz." degerlendirmesinde bulundu.




Bölgeden 14.09.2020 23:32:23 0
Anahtar Kelimeler: maçın ardından

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

2

Adana'da tartıştığı kişiyi bıçaklayan zanlı tutuklandı

3

Hatay'da sağanak nedeniyle kriz masası oluşturuldu

4

Hatay'da karşı şeride geçen tırın çarptığı otomobildeki 6 kişi öldü

5

Dörtyol'da karşı şeride geçen tırın çarptığı otomobildeki 6 kişi öldü

6

Adana'da kaçak 96 otomobil motoru ele geçirildi

7

Adana'da tır ile çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

8

Adana'da kesinleşmiş hapis cezası bulunan 10 kişi yakalandı

9

Bakan Yerlikaya ve AK Parti Sözcüsü Çelik, Adana'da iftara katıldı

10

Adana'da eşini öldürdüğü öne sürülen kadın tutuklandı