Maçın ardından

Maçın ardından

Maçın ardından

HATAY (AA) - Süper Lig'in 3. haftasinda konuk ettigi Kasimpasa'yi 1-0 yenen Atakas Hatayspor'un teknik direktörü Ömer Erdogan, "Hak ettigimiz bir galibiyet oldugunu düsünüyorum." dedi.

Antakya Atatürk Stadi'nda oynanan müsabakanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamada bulunan Erdogan, maçin genelinde daha fazla topa sahip olan, hücumu düsünen, zaman zaman 3. bölgede baski yapan ve rakibini oyuna sokmayan bir Hatayspor oldugunu söyledi.

Oyuncularina gösterdikleri performans dolayisiyla tesekkür eden Erdogan, söyle konustu:

"Hak ettigimiz bir galibiyet oldugunu düsünüyorum. Oyuncularim sahada çok büyük bir mücadele gösterdi. Çok karakterli oyuncular. Oyuncularimla çalismaktan çok büyük bir keyif ve gurur duyuyorum. Insallah bunun devamini getiririz. Tabii yenince her sey güzel oluyor. Simdi bunun mutlulugunu yasayacagiz. Yarindan itibaren de Alanyaspor maçinin hazirliklarini yapacagiz. Insallah hem gol yememe serisi hem de puanlar devam eder, rahat bir sekilde ligi iyi bir yerde bitiririz."


- Altiparmak: "Öne geçtikten sonra tamamen defans yaptilar"


Kasimpasa Teknik Direktörü Mehmet Altiparmak ise maça dengeli basladiklarini, rakiplerinin hizli hücumla golü bulmayi amaçladigini söyledi.

Rakiplerinin ilk yarida hemen hemen hiç atak yapamadigini aktaran Altiparmak, sunlari kaydetti:

"Ikinci yari rakibin üzerimize biraz daha gelecegini biliyorduk. Ona göre de Yusuf'u ön tarafa aldik, degisikligimizi yaptik. Aslinda rakibi iki kere yakaladik ama rakip de belki de hiç ummadigi bir anda çikarken yakaladigi topla öne geçti. Öne geçtikten sonra zaten tamamen defans yaptilar. Oyunu kurtarma adina ataklar yaptik. Bizim adimiza çok fazla pozisyon olmadi. Yaptigimiz kisisel hatalarla rakibimiz pozisyon buldu. Kisacasi atanin kazanacagi bir karsilasmaydi. Rakibimiz golü atti ve kazandi."



Bölgeden 26.09.2020 19:38:57 0
Anahtar Kelimeler: maçın ardından

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da otomobilin durağa çarpması sonucu 7 kişi yaralandı

2

Hatay'da ayağına demir korkuluk saplanan kişi yaralandı

3

Hataylı depremzedeler, köy tipi konutlarında ilk bayramlarına giriyor

4

Adana'daki saman balyası yangını söndürüldü

5

Hatay'da ramazan ayının son teravih namazı kılındı

6

Belen'de Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 179. yılı kutlandı

7

Dörtyol'da çocuklar ramazanın maneviyatını camideki etkinliklerle öğreniyor

8

Adana-Pozantı-Ankara Otoyolu'nda bayram yoğunluğu

9

Hatay'da restore edilen vakıf eser sayısı 59'a yükseldi

10

Adana'da bir evde silah ve uyuşturucu ele geçirildi