MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın partisinin Antalya İl Kongresi'nde konuştu:

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın partisinin Antalya İl Kongresi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın partisinin Antalya İl Kongresi'nde konuştu:

ANTALYA (AA) - MHP Genel Baskan Yardimcisi Semih Yalçin, partisinin 14 Mart 2021'de yapilmasi planlanan büyük kurultayina hemen hemen hazir hale geldiklerini belirterek, "2023 vizyonuna ulasma ugrunda her türlü çabayi sarf edecegiz." dedi.

Semih Yalçin, Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçeklestirilen MHP Antalya Il Baskanligi 13. Olagan Kongresi'nin divan baskanligini yapti.

Türkiye genelinde 9 Agustos'tan bu yana 53 il ve 901 ilçe kongresini gerçeklestirdiklerini kaydeden Yalçin, "14 Mart 2021 tarihinde yapacagimiz büyük toyumuza, büyük kurultayimiza hemen hemen hazir hale geldik." diye konustu.

Kongrelerin 2023 vizyonlarina ulasma açisindan önemli oldugunu vurgulayan Yalçin, söyle devam etti:

"Partimiz ve saygi deger liderimizin ortaya koydugu politikalarla büyük toyumuzu ve kongremizi gerçeklestirip, 2023 vizyonuna ulasma ugrunda her türlü çabayi sarf edecegiz. MHP'nin görüs ve düsünceleri nettir, açiktir. Cumhur Ittifaki çerçevesinde 2023 idealine ulasma hususunda bütün Türkiye genelinde yaptigimiz kongreler, bu amaca hizmet edecektir. Bu anlayis içerisinde Türkiye'nin geleceginin çok daha iyi olacagi, beka konusundaki problemlerin mutlak surette halledilecegi kanaatindeyiz. Biz, Türk milleti için variz. Bu aziz milletin hizmetkariyiz. Türk milletinin kalkinabilmesi ve müreffeh hale gelebilmesi için her türlü tedbiri almaya, her türlü fedakarligi göstermeye haziriz."

MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli'nin kongreye gönderdigi mesaj, Genel Baskan Yardimcisi Izzet Ulvi Yönter tarafindan okundu.

Sosyal mesafe, maske, hijyen kurallarina uyulan kongrede, her bir konusmacidan sonra kürsü ile mikrofon görevliler tarafindan dezenfekte edildi.

MHP Antalya Il Baskani Hilmi Durgun'un tek aday oldugu kongreye, aralarinda AK Partili ve MHP'li milletvekillerinin de bulundugu çok sayida davetli ile parti üyeleri katildi.



Güncel 18.10.2020 14:35:38 0

İlginizi Çekebilir

1

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

2

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

3

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

4

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

5

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi

6

Mipo Türkiye'de akıllı telefon pazarının yeni markası oldu

7

Bakan Kacır, TÜBİTAK 31. Bilim Olimpiyatları Ödül Töreni'nde konuştu:

8

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Antalya'da konuştu:

9

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Antalya'da Türk Telekom'un toplantısında konuştu:

10

Çukurova 16. Kitap Fuarı'nın TEKNOFEST standına yoğun ilgi