Minik hastalara anlamlı ziyaret

Minik hastalara anlamlı ziyaret

Minik hastalara anlamlı ziyaret

15 Şubat, Uluslararası Çocukluk Kanseri Günü nedeni ile Medical Park Gaziantep Hastanesi yönetimi tarafından hastanede tedavi gören minikleri ziyaret ederek, hediye dağıttı.
Medical Park Gaziantep Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Sadreddin Haksal ve Çocuk Hematolojisi Uzmanı Doç. Dr. Mesut Garipardıç tarafından hastanenin Pediatri Servisi’nde tedavi gören minik hematoloji misafirlerinin sağlıkla gülümsemesi temennisiyle sarı kurdelelerle süslenen gülümseyen emojili kurabiye ve kar küresi hediye edildi. Gitar eşliğinde şarkılar söyleyen çocuklar eğlenceli anlar yaşadılar. Başhekim Uzm. Dr. Haksal tedavi gören miniklerle ve aileleriyle sohbet ederek, “Çocuklarımızı mutlu etmek onların yüzündeki gülümsemenin sebebi olmak bizleri de mutlu ediyor. Minik yavrularımıza acil şifalar diliyorum" dedi. Çocukların tedavi süreçlerini değerlendiren Çocuk Hematolojisi Uzmanı Doç. Dr. Garipardıç, “15 Şubat, Uluslararası Çocukluk Kanseri Günü’ne dikkat çekmek istedik. Burada tedavi gören minik misafirlerimiz bizim için çok önemli ve çok değerli. Onlara moral vermek, onların her zaman yanlarında olmak bizim en önemli görevimizdir. Her çocuğumuz bizim evladımız gibi. Onların sağlıklarına kavuşmaları için çabalıyoruz. Onların sağlıkla gülümsemeleri ise bizim için en güzel hediye’’ diye konuştu.
Çocuk Hematolojisi Servisi’nde tedavi gören miniklerin aileleri ise, etkinlikten oldukça memnun olduklarını belirterek, küçük çocukların hastane ortamında zorlandığını ama bu tür etkinliklerle onları eğlendirmenin ve mutlu etmenin güzel bir düşünce olduğunu belirtip hastane yönetimine teşekkür etti.


Güncel 15.02.2021 17:45:35 0
Anahtar Kelimeler: minik hastalara anlamlı ziyaret

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Programı" düzenlendi

2

Yeni Renault Captur'un dünya lansmanı gerçekleştirildi

3

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

4

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

5

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

6

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

7

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi

8

Mipo Türkiye'de akıllı telefon pazarının yeni markası oldu

9

Bakan Kacır, TÜBİTAK 31. Bilim Olimpiyatları Ödül Töreni'nde konuştu:

10

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Antalya'da konuştu: