Osmaniye Belediyesi Kitap Fuarı Cuma Günü Açılıyor

Osmaniye Belediyesi Kitap Fuarı Cuma Günü Açılıyor

Osmaniye Belediyesi Kitap Fuarı Cuma Günü Açılıyor

OSMANİYE - Geçtiğimiz yıl Covid-19 salgını nedeni ile yapılamayan ve 2019 yılında 105 bin 500 kişinin ziyaret ettiği Osmaniye Belediyesi Kitap Fuarı 22-31 Ekim 2021 tarihlerinde beşinci kez kapılarını ziyaretçilerine açacak. Söyleşi programları ile birlikte çocuklara özel programlar düzenlenecek olan Osmaniye Belediyesi 5.Kitap Fuarı, yüzlerce yazar ve binlerce kitap okuyucularıyla buluşacak. Masal Park yanında bulunan fuar alanına kurulacak 3 bin 400 metrekarelik kapalı alanıyla kitap fuarı 10 gün boyunca 09.30-20.30 saatleri arasında kitapseverlere açık olacak. Fuar süresince düzenlenecek tüm söyleşi etkinlikleri fuar alanına kurulacak salonda ücretsiz olarak yapılacak.

FUARIN ONUR KONUĞU SELMA ARGON ERSOY OLACAK

Osmaniye Belediyesi 5.Kitap Fuarı’nın onur konuğu İstiklal Marşımızın yazarı Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un torunu yazar Selma Argon Ersoy olacak.

22 Ekim Cuma günü saat 11.00’da yapılacak fuarın açılış töreninde yazar Ersoy, ‘Dedem Mehmet Akif Ersoy’ isimli söyleşi programı gerçekleştirecek.

FUAR KOVİD-19 TEDBİRLERİ KAPSAMINDA YAPILACAK

Osmaniye Belediyesi 5.Kitap Fuarı Kovid-19 tedbirleri kapsamında yapılacak. Girişlerde HES kodu zorunlu olurken çadır içerisinde de maske zorunlu olacak.

TDK BU YIL DA OSMANİYE KİTAP FUARINDA OLACAK

Türk Dil Kurumu (TDK) bu yıl da Osmaniye Belediyesi 5.Kitap Fuarında stant açarak yayınlarını Osmaniye halkının beğenisine sunacak.

FUARIN TEMASI ÇOCUK VE KİTAP

Osmaniye Belediyesi 5.Kitap Fuarı’nın teması, Kovid-19 nedeni ile uzun zamandır okullarından ayrı kalan öğrenciler için Çocuk ve Kitap olarak belirlendi. Okullardan öğrenciler belediyemiz tarafından ücretsiz olarak taşınacak ve çocuklar için Minyonlar müzikali, kuklamanya gibi özel etkinlikler düzenlenecek.

Ayrıca fuar kapsamında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlanacak. Mehter Konseri ve 28.Çukurova Aşıklar Bayramı 29 Ekim Cuma günü fuar alanında yapılacak.

OSMANİYE BELEDİYESİ 5.KİTAP FUARI ÖNEMLİ İSİMLERİ AĞIRLAYACAK

Osmaniye Belediyesi 5.Kitap Fuarı’na Türkiye’nin dört bir yanından yüzlerce şair ve yazar katılacak. 10 günlük fuar kapsamında farklı günlerde bu yazarlar okuyucuları ile yayınevlerinin stantlarında bir araya gelerek, kitaplarını imzalayacaklar. Osmaniye’nin değeri olan yerel yazarlar belediye tarafından kurulan stantlarda okuyucularla buluşacak.

Selma Argon Ersoy, Varol Yaşaroğlu, Tolga Akpınar, Bestami Yazgan, Mehmet Yıldız, Ömer Tuğrul İnançer, Akademisyen Anne Saniye Bencik Kangal, Kemal Sayar, Talha Bora Öge, Kahraman Tazeoğlu ve daha birçok yazar okuyucularıyla bir araya gelecek.

Osmaniye Belediyesi 5. Kitap Fuarı ile ilgili tüm bilgileri ve gelişmeleri @osmaniyekitapfuari isimli sosyal medya adreslerinden ve www.osmaniyefuar.com adresinden takip edebilirsiniz.



Osmaniye 19.10.2021 02:38:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Şipal, gazetemizi ziyaret etti

2

Çukurova'nın Efes'i Kastabala

3

DP'li Enginyurt Osmaniye'ye Geliyor

4

Dörtyol'daki trafik kazasında ölen 6 kişi toprağa verildi

5

Bakan Tekin Düziçi'nde

6

Osmaniye'de Karaçay Deresi'nin kenarındaki toprak yol çöktü

7

Adana İl Tarım Müdürlüğünün Paylaştığı Adana Yer Fıstığı Görseline Osmaniye’den Tepki

8

Kaya, Ödül Törenine Katıldı

9

AK Parti’de Geleneksel Vefa İftarı

10

Jandarmadan Yaşlılar Günü Etkinliği