OSMANİYE ŞEHİTLERİNE YÜRÜDÜ

OSMANİYE ŞEHİTLERİNE YÜRÜDÜ

 Osmaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 98'İnci yıldönümü nedeniyle düzenlenen "Osmaniye Şehitlerine Yürüyor" programı Mamure Tren İstasyonu'nda gerçekleştirildi.

Mamure tren istasyonunda düzenlenen etkinlik için Osmaniye Garı'ndan özel tren seferi yapıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda Kuran-ı Kerim tilavetinin akabinde Osmaniye İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu tarafından şehitlerimiz için dua okundu.

Okunan duaların ardından Sivil Toplum Kuruluşları adına Osmaniye Kültür Tarih Sanat Derneği Başkanı İsmet İpek günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. İpek, Osmaniye Valiliği ve Osmaniye Belediyesi himayesinde düzenlenen “ Osmaniye Şehitlerine Yürüyor” etkinliği vesilesi ile tüm şehit ve gazileri rahmet ve şükranla andıklarını ifade etti.

Törenin son bölümünde Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu, İsmail Kaya, Belediye Başkanı Kadir Kara ve protokol mensupları, Mamure şehitler anıtına karanfiller bırakarak, dualar okudular.

‘Osmaniye Şehitlerine Yürüyor’ programına Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu, İsmail Kaya, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Garnizon Komutanı Topçu Albay Emin Yılmaz Sancaktar, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, siyasi parti il, ilçe başkanları ve temsilcileri, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, çok sayıda vatandaş ve öğrenciler katıldı.



Osmaniye 6.01.2020 15:56:00 0
Anahtar Kelimeler: OSMANİYE ŞEHİTLERİNE YÜRÜDÜ

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye İl Özel İdaresi araç filosuna 10 yeni araç

2

Osmaniyeli şehidin çocuklar için istediği şenlik, yerine getirildi! 

3

Osmaniye’de devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

4

Osmaniye'de TCDD'ye ait demir korkulukları çalan 5 şüpheli yakalandı

5

Erkekler Açık Alan Hokey Süper Lig 1. etap maçları, Osmaniye'de başladı

6

Vali İsa Küçük, Osmaniye'deki anılarını yazdı

7

İnşaat işçisinin acı sonu

8

Osmaniye Eczacı Odası depremzede çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenleyecek

9

Kadirli'de asayiş uygulamalarında yakalanan 32 şüpheliden 14’ü tutuklandı

10

Osmaniye’de konteyner evleri yanan depremzede çift, yardım bekliyor