Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz’In Covit-19 Denetimleri Sürüyor

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz’In Covit-19 Denetimleri Sürüyor

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz’In Covit-19 Denetimleri Sürüyor

Dinamik Denetim Modeli çerçevesinde, kontrollü normalleşme döneminin sürdürülebilirliği ve bir an evvel tam anlamıyla normalleşmenin sağlanması için temizlik, maske, mesafe prensiplerinin yanı sıra hayatın her alanını kapsayacak şekilde belirlenen kurallara toplumun tüm kesimlerince uyulmasının sağlanması amacıyla tüm ülke genelinde yapılan geniş kapsamlı denetimler Osmaniye’de de tüm yaşam alanlarında devam ediyor.
Atatürk Caddesi boyunca gerçekleştirilen denetimlere; Vali Dr. Erdinç Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Guddusi Arık katıldı. Kamu kuruluşları il müdürlerinin yer aldığı gruplar halinde yapılan denetimler ilin diğer yaşam alanlarında da gerçekleştirildi.
Vali Dr. Erdinç Yılmaz, denetimleri sırasında, esnaf ve vatandaşlarımızdan maske, sosyal mesafe ve temizlik kuralları konusunda hassasiyet göstermelerini, bulaşın önemli kaynaklarından olan ev, akraba, komşu ve taziye ziyaretlerini mutlaka ertelemelerini, çevrelerinde bu ziyaretleri yapanlar varsa uyarmalarını istedi. Bu mücadelede herkesin desteğinin önemli olduğunu ifade eden Vali Yılmaz, bu mücadeleyi ancak hep birlikte kazanabileceğimizi vurguladı.
Denetimlerin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, “Dinamik denetim modeline göre yaptığımız denetimlerimizi, her gün olduğu gibi, bugün de sürdürüyoruz. Bütün cadde ve sokaklarımızda, toplumumuzun olduğu her alanda olmaya gayret gösteriyoruz. Kaymakamlarımız, il müdürlerimiz, daire amirlerimiz de alanda denetimlerine devam ediyorlar. Biz denetimlerimize aralıksız devam ediyoruz ama bu mücadeleyi kazanabilmemiz için tüm vatandaşlarımızın bu mücadelenin içinde yer almaları gerekiyor. Çünkü bunu ancak hep birlikte mücadele ederek kazanabiliriz. Osmaniyeli hemşerilerimden, bir kez daha maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına hassasiyetle uymalarını ısrarla talep ediyorum. Mutant virüsün yayılma hızı çok daha fazla ve gençlerimiz arasında çok arttı. Bu nedenle çok dikkat etmemiz gerekiyor. Hep birlikte mücadele ettiğimizde Allah’ın izniyle bunun üstesinden geleceğimize inanıyorum.” diye konuştu.



Osmaniye 8.04.2021 21:45:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de kan bağışı etkinliği düzenlendi

2

Osmaniye İl Özel İdaresi araç filosuna 10 yeni araç

3

Osmaniyeli şehidin çocuklar için istediği şenlik, yerine getirildi! 

4

Osmaniye’de devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

5

Osmaniye'de TCDD'ye ait demir korkulukları çalan 5 şüpheli yakalandı

6

Erkekler Açık Alan Hokey Süper Lig 1. etap maçları, Osmaniye'de başladı

7

Vali İsa Küçük, Osmaniye'deki anılarını yazdı

8

İnşaat işçisinin acı sonu

9

Osmaniye Eczacı Odası depremzede çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenleyecek

10

Kadirli'de asayiş uygulamalarında yakalanan 32 şüpheliden 14’ü tutuklandı