Osmaniye Valisi Yılmaz, her gün bir vatandaşın evini ziyaret ediyor

Osmaniye Valisi Yılmaz, her gün bir vatandaşın evini ziyaret ediyor

Osmaniye Valisi Yılmaz, her gün bir vatandaşın evini ziyaret ediyor

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, her hafta olduğu gibi vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor. Bu haftaki ziyaretinde 4 çocuklu bir ailenin evine misafir olan Vali Yılmaz, vatandaşlarımızla sohbet ederek, sorunlarını dinledi. Ziyarette Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Aykut Bulut da yer aldı.

Vali Yılmaz ziyareti sırasında vatandaşımız ve çocukları ile bir süre sohbet etti. Vatandaşımızın çocukları ile yakından ilgilenerek eğitim durumları hakkında bilgi alan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, çocuklara okul seti verdi.

Her hafta vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ettiğini ve ziyaretlerinin devam edeceğini ifade eden Vali Yılmaz, "Her hafta vatandaşlarımızın evlerine konuk oluyoruz. Vatandaşlarımızla sohbet ediyor, yardımcı olabileceğimiz konular varsa elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Her zaman vatandaşımızın yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz. ”diye konuştu.

Vali Yılmaz’ı evlerinde konuk eden vatandaşımız ve çocukları ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, “Sayın Valimiz bugün bizi ziyaret etti, kendisine çok teşekkür ediyoruz. Allah Sayın Valimizden de Devletimizden de razı olsun.”diye konuştular.



Osmaniye 29.04.2021 20:06:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de 54 kişi tutuklandı

2

Osmaniye Eczacı Odası, kentteki çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenledi

3

Atalan Şelalesi Harika

4

Başkan Uyutmaz'a Ziyaret

5

Öğrencilerden Albak'a Ziyaret

6

Kadirli Belediyesi Kent Lokantası Temelini Attı

7

Osmaniye'de 9 düzensiz göçmen yakalandı

8

Osmaniye'de tekvando şöleni düzenlendi

9

Osmaniye Belediyesi'nde üst düzey atama

10

Osmaniye'de etkinlik alanına inmek isteyen yamaç paraşütçüsü ağaca takıldı