Osmaniye'de bir genç intihar etti

Osmaniye

Osmaniye'de bir genç intihar etti

Osmaniye'de bir genç dün akşam evlerinin 2. katından bulunan ve odunluk olarak kullanılan odada  intihar etti.

Osmaniye Baş Mahallede ikamet eden 30 yaşındaki İ.D. isimli şahıs dün gece bunalıma girerek evlerinin 2. katında bulunan ve odunluk olarak kullanılan odada iple kendini tavana asarak canına kıydı. İ.D.'den haber alamayan ailesi evin üst katına çıktığında oğullarının tavana asılmış cansız bedeni ile karşılaştılar.  Olay bölgesine çağrılan 112 ambulans servisi ilk müdahalesinin ardından gencin yaşamını yitirdiğini tespit etti.

İ.D.'nin öğretmen olduğu ve atanamadığı ve işsiz olduğu da bize gelen bilgiler arasında.



Osmaniye 9.01.2022 13:49:00 2
Anahtar Kelimeler: Osmaniye' intihar
ÖZKAN KARAKEÇİLİ
11.01.2022 17:13:58
bizim yavşaklarda suriyelilere 40 milyar dolar harcadık , bir 40 milyar dolar daha harcarız derken bu memleketin öz evlatları kendisini asıyor.

mustafa demir
8.02.2022 11:38:08
Allah rahmet eylesin genc ögretmenimize... Avrupadaki refahi-kosullari intizar ediyorsak onlar gibi vergimizi sorgulamali, belediye baskanlarinin bisikletle-dolmusla ise gidip gelmesini beklemeli, her turlu dusunceye saygili olmayi ögrenmeli (lgbt dahil) ve sadece ama sadece isimize ve isimizin kalitesine odaklanabilmeliyiz. Tarihimize ve gunumuze bakarsak; Sapka giymiyor diye adam astik, basbakan astik, sag-sol birbirimizi vurduk, basörtulu diye uni,den kizlari attik, simdi de sendika, banka hesabi, sohbet vs den terörist tanimi uydurduk. Ama asla isimize-teknolojiye-hukuka-demokrasiye-ötekine saygiya odaklanmadik. Sonra atanamayan genc ögretmenimiz intihar ediyor, pazarcimiz kendini yakiyor, sel ile bir ilce yok oluyor, koca bir il 4-5 gun elektiriksiz kaliyor... Yazik vallahi yazik bu ulkeye ve guzel insanlarina!

İlginizi Çekebilir

1

Şipal, gazetemizi ziyaret etti

2

Çukurova'nın Efes'i Kastabala

3

DP'li Enginyurt Osmaniye'ye Geliyor

4

Dörtyol'daki trafik kazasında ölen 6 kişi toprağa verildi

5

Bakan Tekin Düziçi'nde

6

Osmaniye'de Karaçay Deresi'nin kenarındaki toprak yol çöktü

7

Adana İl Tarım Müdürlüğünün Paylaştığı Adana Yer Fıstığı Görseline Osmaniye’den Tepki

8

Kaya, Ödül Törenine Katıldı

9

AK Parti’de Geleneksel Vefa İftarı

10

Jandarmadan Yaşlılar Günü Etkinliği