Osmaniye’de Covit-19 Denetimleri Son Sürat Devam Ediyor

Osmaniye’de Covit-19 Denetimleri Son Sürat Devam Ediyor

Osmaniye’de Covit-19 Denetimleri Son Sürat Devam Ediyor

OSMANİYE - Dinamik Denetim Modeli çerçevesinde, kontrollü normalleşme döneminin sürdürülebilirliği ve bir an evvel tam anlamıyla normalleşmenin sağlanması için temizlik, maske, mesafe prensiplerinin yanı sıra hayatın her alanını kapsayacak şekilde belirlenen kurallara toplumun tüm kesimlerince uyulmasının sağlanması amacıyla tüm ülke genelinde yapılan geniş kapsamlı denetimler Osmaniye’de de tüm yaşam alanlarında devam ediyor.

Dr. Devlet Bahçeli Bulvarı boyunca gerçekleştirilen denetimlere; Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz ve İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü ve 112 Acil Çağrı Merkezi Müdür Vekili Hüseyin Zafer katıldı. Kamu kuruluşları il müdürlerinin yer aldığı gruplar halinde yapılan denetimler ilin diğer yaşam alanlarında da gerçekleştirildi.

Denetimleri sırasında esnaf ve vatandaşlarımızın öncelikle hatırlarını sorarak bir süre sohbet eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, korona virüsle mücadelede tedbirlere hassasiyetle uyulmasının ve aşı olmanın çok önemli olduğunu söyledi.

Denetimlerin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, “Korona virüsle mücadelemizi sürdürüyoruz. İnşallah hep birlikte tedbirlere uyarak, aşılarımızı olarak üstesinden geleceğiz. Korona virüs bitene kadar tedbirleri asla gevşetmemeliyiz ve aşılarımızı bir an evvel olmalıyız. Aşı sürecini başlatmış olan vatandaşlarımızın da bir an evvel aşı süreçlerini tamamlaması çok önemli. Bu, hepimizin sağlığı için gerekli. Aşı olma konusunda asla tereddüt yaşamayalım. Bakanlığımızın öncülüğünde oluşturulan Bilim Kurulu bu hususta bütün araştırma ve değerlendirmeleri yapıyor, bunun sonuçlarına göre de yapmamız gerekenler konusunda tavsiyelerde bulunuyor, uymamız gereken kuralları öneriyor. Dolayısıyla bizlerin de bu kurallara uyması gerekiyor. Aşı konusunda da Bilim Kurulu mutlaka aşı yaptırılması gerektiğini öneriyor. Korona virüsle mücadelede tedbirlere uymak ve aşı olmak çok önemli. ” diye konuştu.

 



Osmaniye 24.09.2021 14:47:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de konteyner evleri yanan depremzede çift, yardım bekliyor

2

Osmaniye’de fırınlarda ve evlerde bayram kömbesi telaşı

3

Depremlerden etkilenen Osmaniye'de mezarlıklara hüzünlü ziyaret

4

Ağız kavgası ile başladı, cinayetle son buldu

5

Osmaniye'de polisler iftarda bir araya geldi

6

Osmaniye'de sağanak ve dolu, tarım arazilerine zarar verdi

7

Elektrik akımına kapılan kişi yaşamını yitirdi

8

Osmaniye'de hafif ticari araçta 14 kilo 50 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi

9

Osmaniye Belediyesi'nden sıcak yemek

10

Sumbas Belediye Başkanı Zeki Demiroğlu, mazbatasını aldı