OSMANİYE'DE OKUL VE ÖĞRETMENLERE KALİTE ETİKETİ ÖDÜLÜ

OSMANİYE

Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğü Araştırma-Geliştirme (AR-GE) birimince yürütülen ve 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında gerçekleştirdikleri e-Twinning projelerde başarı elde eden öğretmen ve okullara kalite etiketi ödülü verildi. Osmaniye Öğretmenevinde gerçekleştirilen programa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Hacı Ahmet Kavun ve okul müdürleri ile ödül almaya hak kazanan öğretmenler katıldı.
Avrupa'daki okul ortaklıklarının kurulması, bilişim teknolojilerinin eğitim öğretim faaliyetlerinde kullanılmasının yaygınlaştırılması, yenilikçi öğretim yöntem ve tekniklerinin Avrupa'da öğretmenler arası paylaşımının sağlanması, öğrenci ve öğretmenlerin bilişim teknolojilerini ve yabancı dili kullanma becerilerinin arttırılması amacıyla Türkiye'nin, 22 Şubat 2009 tarihinde eTwinning Faaliyetlerinin üyesi haline geldiği belirtildi.
yapılan çalışmalar sonucunda, eTwinning  portalına 44 bin 346 okuldan 177 bin 432 öğretmenin kayıt olduğu ve eTwinning kapsamında gerçekleştirilen projelerin kaliteleri, ulusal çapta değerlendirilmekte olduğu kaydedildi. 2018 yılı içerisinde,  eTwinning faaliyeti kapsamında öğretmenlerin yürüttüğü projelerden toplam 4 bin 232 Kalite Etiketi, 789'u ise Avrupa Kalite Etiketi almaya hak kazandığı bildirildi. Ödül alan öğretmen ve okullar tebrik edilirken, 2017 yılında 44 ülkede eTwinning okulu unvanı almaya hak kazandığı bildirildi.



Osmaniye 17.10.2019 16:19:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de kan bağışı etkinliği düzenlendi

2

Osmaniye İl Özel İdaresi araç filosuna 10 yeni araç

3

Osmaniyeli şehidin çocuklar için istediği şenlik, yerine getirildi! 

4

Osmaniye’de devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

5

Osmaniye'de TCDD'ye ait demir korkulukları çalan 5 şüpheli yakalandı

6

Erkekler Açık Alan Hokey Süper Lig 1. etap maçları, Osmaniye'de başladı

7

Vali İsa Küçük, Osmaniye'deki anılarını yazdı

8

İnşaat işçisinin acı sonu

9

Osmaniye Eczacı Odası depremzede çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenleyecek

10

Kadirli'de asayiş uygulamalarında yakalanan 32 şüpheliden 14’ü tutuklandı