Osmaniyeli Gazilere Başkan Kara'dan Plaket

Osmaniyeli Gazilere Başkan Kara

Osmaniyeli Gazilere Başkan Kara'dan Plaket

OSMANİYE - 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla şehrimizde düzenlenen program kapsamında Osmaniye Belediyesi tarafından merkez ve merkeze bağlı köylerde ikamet eden 202 kahraman gazimiz adına hazırlanan şükran plaketi takdim edildi.

Gaziler günü nedeni ile düzenlenen törenlere katılan gazi ve yakınlarına Osmaniye Belediyesi tarafından hazırlanan plaketleri Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Belediye Başkanı Kadir Kara, Garnizon Komutan Vekili Yarbay İsmail Şahin Canseven, Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Murat Karabulut, İl Jandarma Komutan Vekili Albay İlkay Gül ve İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş tarafından verildi.

19 Eylül Gaziler Gününde düzenlenen programlara katılamayan şehrimiz merkez ve merkeze bağlı köylerde ikamet eden vatanımızın birliği ve bütünlüğü için kahramanca mücadele ederek gazilik ünvanı alan gazilerimiz ve yakınlarına Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Sosyal Destek ekipleri tarafından evlerinde ve işyerlerinde ziyaret edilerek Türk Bayrağı ve şükran plaketi takdim edildi.

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara; “Aziz Türk Milleti’nin birliği, beraberliği ve Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygı ile eğiliyor, kahraman gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Gazilerimizin bu anlamlı gününde kendilerine ve yakınlarına şükran plaketi takdim etmekten onur duyuyorum. Bir kez daha ifade etmek istiyorum ki; hakları hiçbir zaman ödenmez şehitlerimizin kıymetli aileleri ile kahraman gazilerimizin her zaman yanındayız.” İfadelerini kullandı.



Osmaniye 21.09.2021 19:45:00 0
Anahtar Kelimeler: Osmaniyeli Gazilere Başkan ' Plaket

İlginizi Çekebilir

1

Şipal, gazetemizi ziyaret etti

2

Çukurova'nın Efes'i Kastabala

3

DP'li Enginyurt Osmaniye'ye Geliyor

4

Dörtyol'daki trafik kazasında ölen 6 kişi toprağa verildi

5

Bakan Tekin Düziçi'nde

6

Osmaniye'de Karaçay Deresi'nin kenarındaki toprak yol çöktü

7

Adana İl Tarım Müdürlüğünün Paylaştığı Adana Yer Fıstığı Görseline Osmaniye’den Tepki

8

Kaya, Ödül Törenine Katıldı

9

AK Parti’de Geleneksel Vefa İftarı

10

Jandarmadan Yaşlılar Günü Etkinliği