REKTÖR TÜRK, ÖĞRENCİLERİ OKÜ'YÜ TERCİH ETMEYE DAVET ETTİ

REKTÖR TÜRK, ÖĞRENCİLERİ OKÜ

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Murat Türk, seçkin ve güçlü bir eğitim kadrosuna sahip olan OKÜ'yü tercih etmeye davet etti. Rektör Türk, 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında yeni öğrencileriyle buluşmaya hazırlanan üniversitenin, akademik kadrosu, müştemilatı, kütüphanesi, laboratuarları, yeşilin onlarca tonunu barındıran Karacaoğlan Yerleşkesi ile hayallerini gerçeğe dönüştürmek isteyen öğrencileri beklediğini söyledi.
Murat Türk, "Hayatınızın dönüm noktası olan ve yaşamınıza yeni bir yön veren üniversite hayatına ilk adımı atmak için tercih yapacağınız bu günlerde, başarılı, uzun soluklu ve zorlu bir eğitim öğretim hayatı geçirerek aldığınız bilgi, beceri ve deneyimleri hem kendi geleceğiniz hem de ülkeniz için daha üst noktalara taşımak üzere seçkin ve güçlü bir eğitim kadrosuna sahip olan Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi'ne sizleri davet ediyoruz." dedi.
Yeni açılan bölümleriyle her geçen gün büyüyen üniversitenin, 7 Fakülte, 2 Enstitü, 3 Yüksekokul, 5 Meslek Yüksekokulu ile son derece modern bir eğitim alanı ve hizmeti sunmakta olduğunu kaydeden Türk şöyle dedi: "Özellikle Lisans eğitimini seçen gençlerimize istedikleri takdirde (gönüllülük esasına dayanan) Karacaoğlan Yerleşkemizde bulunan Yabancı Diller MYO’da 1 yıl İngilizce hazırlık imkânı ile sizi hayata hazırlanmada bir adım önde başlatıyor. 2020-2021 Akademik yılı Eğitim-Öğretim dönemine hazırız"


Haber: İbrahim EMÜL/OSMANİYE



Osmaniye 6.08.2020 15:58:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Şipal, gazetemizi ziyaret etti

2

Çukurova'nın Efes'i Kastabala

3

DP'li Enginyurt Osmaniye'ye Geliyor

4

Dörtyol'daki trafik kazasında ölen 6 kişi toprağa verildi

5

Bakan Tekin Düziçi'nde

6

Osmaniye'de Karaçay Deresi'nin kenarındaki toprak yol çöktü

7

Adana İl Tarım Müdürlüğünün Paylaştığı Adana Yer Fıstığı Görseline Osmaniye’den Tepki

8

Kaya, Ödül Törenine Katıldı

9

AK Parti’de Geleneksel Vefa İftarı

10

Jandarmadan Yaşlılar Günü Etkinliği