Şehit-Gazi Sen`den Masal Park`a Teşekkür Ziyareti

Şehit-Gazi Sen`den Masal Park`a Teşekkür Ziyareti

Osmaniye Şehit-Gazi Sen yöneticileri, Masal Park`ı ziyaret ederek, şehit çocukları için ücretsiz hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Şehit-Gazi Sen (Gazi, Şehit ve Şehit Yakınları ile Vatansever Kamu Görevlileri Sendikası) Osmaniye İl Başkanlığı, Osmaniye Masal Park`ı ziyaret etti. Ziyaret amaçlarının, Masal Park`ın şehit çocuklarına yıl boyunca sağladığı ücretsiz oyun kullanım hakkı olduğunu belirtildi. ŞEHİT-GAZİ SEN Osmaniye İl Başkanı Osman Demirkaynak konu ile ilgili olarak "Bu vatana bedenlerini veren ve en yüce mertebe olan şehitlerimizin yavrularına böyle bir hizmet sundukları için Masal Park yönetimine çok teşekkür ederiz. Evlatlarımızın biraz daha yüzünün gülmesi bizler için en büyük mutluluktur. Bizden talep gitmeden Masal Park yönetimin böyle bir karar alarak uygulamaya koymasına çok mutlu olduk. Aynı duyarlılığı özel ve kamuya ait tüm işletmelerden bekliyoruz. Çünkü şehit çocukları bu vatanda yaşayan herkesin evladıdır. Evladına sahip çıkmak ise her anne babanın görevidir. Ayrıca gazi çocukları içinde bir indirim sağlayacakları sözünü de aldık.. Bundan sonraki süreçte de Masal Park ile sosyal sorumluluk projeleri kapsamında birlikte çalışmayı ümit ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Masal Park işletme müdürü Sinan Yurtsever ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek şunları söyledi:"Masal Park Osmaniye`nin tek oyun ve yaşam alanıdır. Bu alanda bulunan oyun ünitelerimizden şehit çocuklarının ücretsiz faydalandırılması yönetimimizin aldığı bir karardır. Kararın ardından bizi ziyaret eden Osmaniye Şehit-Gazi Sen yöneticilerine ve sayın başkan Osman Demirkaynak`a teşekkür ederiz. Şehit çocukları için ne yapsak azdır. Onlar babalarını ya da annelerini bu vatana vermiş, anne yada babasız büyümenin acısını yaşıyorlar. Elbette şehit çocukları, Masal Park olarak başımızın tacıdır. Bir nebze olsun yüzlerini güldürebildiysek ne mutlu bize"

Bilindiği üzere Masal Park yönetimi aldığı bir karar ile şehit çocuklarına yıl boyunca tüm ünitelerden ücretsiz faydalandırma hakkı tanımıştı. Ayrıca kamu personeli ve ailelerine de belli oranda indirim için çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi.



Güncel 9.04.2019 11:50:48 0

İlginizi Çekebilir

1

TÜBİTAK Araştırma Projeleri Adana Bölge Yarışması Sergisi açıldı

2

Çocuklar Akkuyu NGS'yi gezerek, nükleer enerji hakkında bilgilendirildi

3

Antalya'da denizde mahsur kalan genç, insansız cankurtaran ile kurtarıldı

4

Antalya'da "Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Programı" düzenlendi

5

Yeni Renault Captur'un dünya lansmanı gerçekleştirildi

6

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

7

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

8

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

9

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

10

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi