Seturday, Altın Örümcek'ten ödülle döndü

Seturday, Altın Örümcek

Seturday, Altın Örümcek'ten ödülle döndü

ISTANBUL (AA) - Setur’un “Dün bilmedikleriniz için bugün Seturday var!” mottosuyla, seyahat plani yapanlarin kaliteli ve özgün içeriklere ulasmalarini saglamak üzere kurdugu gezginlerin sosyal platformu Seturday, Altin Örümcek’te ödüle layik görüldü.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, Türkiye’nin önde gelen turizm sirketlerinden Setur’un, seyahat plani yapanlarin en kaliteli ve kesfedilmemis içeriklere ulasmalarini saglamak üzere olusturdugu sosyal platformu Seturday, Altin Örümcek Ödülleri magazin, haber, blog kategorisinde birinci oldu.

“Dün bilmedikleriniz için bugün Seturday var!” söylemiyle yola çikan Seturday’in aldigi bu ödül, platformun basarisini kanitlar nitelikte oluyor.

Açiklamada görüslerine yer verilen Setur Genel Müdürü Ahmet Sönmez, tatilseverlerin ugrak adresi olan Seturday’in bundan sonra da güçlü içeriklerle yoluna devam edecegini belirterek, “Internet, dijital pazarlama ve mobil teknolojiler kullanilarak olusturulan basarili projelerin ödüllendirildigi bu saygin yarismadan Seturday’in ödülle dönmesi, ekiplerimizin motivasyonunu artirdigi kadar yaptigimiz isin dogrulugunun da bir saglamasi oldu.” ifadelerini kullandi.

Aralik 2018’den bu yana "www.seturday.com" adresinden seyahate dair bilinmeyenleri gezginlere sunan Seturday’de Bahar Akinci, Nilay Örnek, Sinan Hamamsarilar gibi birçok ünlü, yazilariyla yer aliyor.

Platformda maceraseverlerden gurmelere, kisiye özel seyahat meraklilarindan sanatseverlere kadar farkli ilgi alanlarina sahip kesimlere yönelik içerikler bir arada sunuluyor.


- Seturday’in kullanicilara sundugu imkanlar


Seturday, mobil aplikasyonu ve web sitesinde yer alan “Yazar Ol” fonksiyonu ile gezginlere deneyimlerini paylasma ve yazilari yayinlandiginda para ödülü kazanma firsati sagliyor.

Seturday’in “Bir Bilene Sor” sekmesinde, seturday.com’a üye olan kullanicilar birbiriyle etkilesime geçerek seyahat edecekleri lokasyon hakkinda birbirlerinden tavsiyeler alabiliyor ve böylece seyahat deneyimlerini bu platform üzerinden paylasabiliyorlar.

Seturday’in bir baska özelligi ise “Bucket List” sekmesi oluyor. Bu sekmede üyeler seturday.com üzerinden gitmeyi hayal ettikleri sehirlere ait kendilerine özel seyahat listeleri hazirlayabiliyor ve “gitmeye hazirim” kutucugunu isaretleyerek Setur yetkilileri tarafindan listelerindeki lokasyonlarla ilgili bilgi alma sansini yakaliyorlar.

Seyahat plani yapanlarin en kaliteli ve kesfedilmemis içeriklere ulasmalarini saglayan seturday.com genis kitlelere farkli rotalarda yenilikleri kesfetmeyi sunuyor.




Yurt Dünya 26.06.2020 11:50:52 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta 6 ton kaçak kıyılmış tütün ele geçirildi

2

Antalya'da derede erkek cesedi bulundu

3

Adana'da refüjdeki ağaca çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

4

Antalya'da seyir halindeki midibüste çıkan yangın söndürüldü

5

Türk Kızılayından Hatay'da depremzede çocuklara yönelik 23 Nisan etkinliği

6

Mersin'de balıkçılar deniz kaplumbağaları konusunda bilinçlendiriliyor

7

Hatay'da kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

8

İskenderun Körfezi'nde ürün tankeri gemisi kalkış esnasında karaya oturdu

9

Hatay'da aydınlatma direğine çarparak devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı

10

Belen Kaymakamı Yılmaz, muhtarlarla buluştu