Sevilen Kaymakam Muhammet ZENCİRLİ'den, Vefa Projesi. Kaymakamımız tarafından başlatılan “Vefa Projesi” hayata geçirildi.

Sevilen Kaymakam Muhammet ZENCİRLİ

Sevilen Kaymakam Muhammet ZENCİRLİ'den, Vefa Projesi. Kaymakamımız tarafından başlatılan “Vefa Projesi” hayata geçirildi

 Çamlıyayla ilçesi sınırları içerisinde ikamet edip bakıma ihtiyacı olan, tek başına yaşayan ve bakacak kimsesi olmayan kişilere bir program dahilinde ziyaretler gerçekleştirerek, evlerinin temizliği, küçük çaplı tadilat işlerini, ilaç teminlerinin yanı sıra, temel ihtiyaçlarının karşılanması noktasında gerekli çalışmalar yapıldı.

Bu projenin vefa isminin taşıdığını, çünkü yaşlı ve kimsesiz vatandaşlarımızın hayatlarını daha temiz bir ortamda sürdürmelerini sağlamak, yaşam kalitelerini artırmak ve devletimizin sıcak elinin her daim yanlarında olduğunu hissettirmek olduğunu vurguladı. Ayrıca Covid-19 aşı sırası gelip, aşısını yaptıramayan vatandaşlarımız için aşı randevuları alınarak, evde aşılarının yapıldığını söyledi. Vefa Projesi kapsamında, ilçemizde evde bakıma ihtiyacı olan vatandaşlarımıza yardımlar hızlı bir şekilde verilmeye devam edeceğini açıklayan Kaymakam Muhammet ZENCİRLİ, Vefa Projesinin ilk etapta 19 vatandaşımıza yönelik uygulamaya geçildiğini, ileriki dönemlerde ise bu gibi projelerin artırılmasını temenni ettiğini belirtti.



Bölgeden 17.05.2021 22:04:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da sulama kanalına düşen çocuk yaşamını yitirdi

2

Adana'da arkadaşını bıçakla yaralayan zanlı tutuklandı

3

Hatay'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı fener alayıyla kutlandı

4

Kahramanmaraş’ta otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

5

Kahramanmaraş'ta kayıp 4 yaşındaki çocuğun öldürüldüğü belirlendi

6

Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Gökduman, makamını ortaokul öğrencisine devretti

7

Kozan'da huzur ve güven uygulaması yapıldı

8

Hatay'da evin kapısı ve bazı eşyalarını çalan 2 şüpheli yakalandı

9

Şırnak'ta trafik kazasında hayatını kaybeden astsubayın cenazesi Adana'da defnedildi

10

Kahramanmaraş'ta hükümlülerin diktiği perdeler yurt genelinde alıcı buluyor