Sur Yapı'dan Türkiye'nin ilk yeşil kampanyası

Sur Yapı

Sur Yapı'dan Türkiye'nin ilk yeşil kampanyası

ISTANBUL (AA) - Sur Yapi, "Mis Gibi Hayat" konseptiyle konut sektöründe bir ilki gerçeklestirerek Türkiye'nin ilk yesil kampanyasini baslatiyor.

Sur Yapi'nin açiklamasina göre, sirket, dönemsel ihtiyaçlara ve sartlara hitap eden projeler tasarlamak yerine gelecege miras, her dönem kullanisli ve yasanabilir evler insa ediyor.

Az katli mimari ile uyumlu sürdürülebilir özel çevre düzenlemeleri ve dis mekanla bütünlesen fonksiyonel yönleriyle öne çikan projeler hayata geçiren sirket, Türkiye'nin ilk yesil kampanyasini baslatti.

Açiklamada Mis Gibi Hayat kampanyasina iliskin degerlendirmeleri yer alan Sur Yapi Yönetim Kurulu Baskani Altan Elmas, kampanya ile tüm projelerde ferahligi, huzuru ve güveni içinde barindiran, pandemi döneminde yasama uygun hale getirdikleri çevre düzenlemelerini ön plana çikardiklarini bildirdi.

Kampanya kapsaminda projelerinde tasarladiklari yasamlari anlattiklarini kaydeden Elmas, su bilgileri verdi:

"Günümüzün degisen sartlarina göre degisen talep ve ihtiyaçlari nasil hayal ederek karsiladigimizi anlatiyoruz. Pandemiyle degisen trendlere getirdigimiz yenilikçi mimari çözümlere vurgu yapiyoruz. Bu dönemde olusan ihtiyaçlarla biz de projelerimizi tekrar gözden geçirme firsati yakaladik. Aslinda planlamamiz ve mimari fonksiyonlarimizla pandemi kosullarina çok da uygun projeler insa ettigimizi gördük. Üzerine koydugumuz yeniliklerle birlikte yasanabilir fonksiyonlari anlatmak istedik ve bunu bir kampanya haline getirdik. Böylece de Türkiye'nin ilk yesil kampanyasini baslattik. Adini da 'Mis Gibi Hayat' koyduk."


- "Az katli mimari ile uyumlu çevre düzenlemesi"


Altan Elmas, kampanyada her projelerinin bir yasam vaadi oldugunu anlattiklarini belirterek, "Bu yasam vaadi birincil olarak az katli mimari ile uyumlu sürdürülebilir özel çevre düzenlemesi ve ikincil olarak evlerin yasamla dis mekani birlestiren fonksiyonel yönleri." açiklamasinda bulundu.

Bu fonksiyonel yönlere örnek veren Elmas, "Mesela Sancaktepe'de yer alan Muhit projesinin genis iç bahçesinin içerisinde insanlarin yaz-kis aileleriyle birlikte vakit geçirebilecekleri her birinin ayri temasi olan 6 adet 10 -30 metrekare arasinda degisen açik hava odalari tasarladik. Sadece bu projemizde 42 farkli agaç ve bitki ögesine yer verdik. Bunlarla birlikte zen bahçeleri, koku odalari, piknik alanlari gibi genis meydanlar olusturduk." ifadelerini kullandi.

Elmas, projelerin sadece iç avlusunda degil hemen her kösesinde suyla bütünlesen peyzaj ögelerine yer verdiklerini kaydederek, her projenin bir yasam vaadi bulundugunu aktardi.

Kagithane'deki Tempo City projelerinin mimarisi, 15. katta bulunan sehir manzarali havuzu, diger sosyal donatilari ve çevresiyle tempolu dinamik bir yasam vadettigini anlatan Elmas, su bilgileri verdi:

"Maltepe'deki YesilMavi projemiz ise sehrin içinde hem orman hem deniz manzarasi sunuyor. Her projemizde mutlaka genis peyzaj ögeleriyle, temiz havayla, dogayla iç içe bir alternatif sunuyoruz. Yillardan gelen bilgi birikimimizi, esnek mesleki zekamizi ve teknolojinin getirdigi imkanlari bulusturduk, ‘mis gibi bir hayat’ yasamak isteyenler için özenle hazirlanmis projelerimizi begeniye sunduk. Herkesi, kampanyayla sundugumuz firsatlardan yararlanmaya davet ediyoruz."


- "Projelerimiz pandemi döneminde yüzde 90 doluluga ulasti"


Sur Yapi Yönetim Kurulu Baskani Elmas, pandemi dönemiyle birlikte yakin zamanda teslim ettikleri tüm projelerin kisa sürede yüzde 90 doluluga ulastigini bildirdi.

Geçen aylarda teslim edilen Lavender projesinin 3 ayda yüzde 85 doluluga ulastigini kaydeden Elmas, birkaç ay öncesinde sahipleriyle bulusan Gölbahçe'de, ondan kisa süre önce teslim edilen Ilkbahar'da yüzde 90 doluluk oraninin yakalandigini aktardi.

Elmas, normalde teslim sürelerinden bir yil sonra elde edecekleri bu doluluk oranina çok kisa sürede ulastiklarini belirterek, su degerlendirmelerde bulundu:

"Pandemiyle birlikte bütün projelerimiz çok kisa zamanda yüzde 90 seviyesinin üstünde doluluga geldi. Bunun temel sebebini sorgulayip arastirdigimizda Sur Yapi kalitesi ve isçiliginin payi oldugu gibi, pandemiyle uyumlu olmasi ama asil temel tercih nedeninin insana özellestirdigimiz çevre düzenlemesi ve peyzaj özellikleri oldugunu gördük. Bu nedenle 'Mis Gibi Hayat' adiyla kampanyamizi hayata geçirdik."


- "2021'i teslim yili olarak ilan edecegiz"


Altan Elmas, 2021'de kampanya kapsaminda yer alan Sur Yapi projelerini teslim etmeyi planladiklarini belirterek, "Bir yandan teslimine devam ettigimiz bir yandan da 2021 itibariyla teslimlerine baslayacagimiz projelerimizle 2021'e 'teslim yili' olarak hazirlaniyoruz." ifadesini kullandi.

Istanbul'da yer alan 9 proje ile Antalya'da insa edilen Sur Yapi Antalya projesinin kampanya kapsaminda yer aldigini aktaran Elmas, söz konusu projelerin konseptlerinin yani sira güçlü lokasyonlariyla da dikkat çektigini vurguladi.


- Yüzde 20 indirim imkani


Açiklamada verilen bilgiye göre, kampanyaya dahil olan projelerden Muhit Sancaktepe açik hava odalariyla, Yesil Mavi panoramik deniz ve orman manzarasiyla, Topkapi Evleri genis avlusuyla, Tempo City tempolu bir yasam vaadiyle, Sehir Konaklari açik hava sömineleriyle, Bahçeyaka Ispartakule koku tarlalariyla, Ilkbahar hemen tasinma imkaniyla, Excellence Kosuyolu akilli evleriyle, Sur Yapi Antalya modern bir sehir yönüyle öne çikiyor.

Kampanya kapsaminda Istanbul projelerinde "tamami pesin" ya da "pesin ve banka kredili" ödemelerde yüzde 20 indirimle, yüzde 0,99 kredi oraniyla 120 aya kadar vade imkani sunuluyor. Antalya projesinde ise tamami pesin, pesin ve banka kredili alimlarda yüzde 10 indirim ve yüzde 0,99 vade oraniyla 120 aya kadar kredi imkani müsterileri bekliyor.

Sur Yapi, tüm projelerinde ayrica firma bünyesinde kisiye özel 48 aya kadar vade farksiz ödeme plani imkani da sunuyor.



Politika 16.10.2020 11:40:33 0

İlginizi Çekebilir

1

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin'den teleferik kazasına ilişkin açıklama:

2

Antalya'daki teleferik kazası soruşturmasında Kepez Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutuklanması

3

Kahramanmaraş'ta bayramlaşma programı düzenlendi

4

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Öntürk'ten YSK kararına ilişkin açıklama:

5

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal görevine başladı

6

Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen mazbatasını aldı

7

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı göreve başladı

8

Aile ve Gençlik Fonu'na bugüne kadar 6 bin 753 başvuruda bulunuldu

9

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek yeni dönemine törenle başladı

10

Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da bazı belediye başkanları mazbatalarını aldı