TOBB ile Trendyol'un KOBİ destek programı başlıyor

TOBB ile Trendyol

TOBB ile Trendyol'un KOBİ destek programı başlıyor

ISTANBUL (AA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) ile Trendyol, daha çok sayida KOBI'nin e-ticarete baslamasini saglamak için "Trendyol ile Isini Büyüt" KOBI destek programini baslatti.

Trendyol'un açiklamasina göre, TOBB ve Trendyol'un baslattigi programla KOBI'lerin milyonlarca müsteriye ulasarak islerini büyütmeleri hedefleniyor.

Program kapsaminda KOBI'ler için Trendyol'da nasil satis yapilacaginin anlatilacagi çevrimiçi egitimler düzenlenecek. Destek programindan yararlanmak için basvuran oda ve borsa üyesi sirketler, bir ay süreyle, 30 bin liraya kadar, sifir komisyonla Trendyol'da satis yapabilecek. Bir aylik süre satici platformda ürünlerini satisa hazir hale getirdikten sonra baslayacak.

Açiklamada konuya iliskin görüsleri yer alan TOBB Baskani Rifat Hisarciklioglu, e-ticaretle milyonlara ulasma firsatini iyi degerlendiren isletmelerin gelecek dönemin kazananlari olacagini belirterek, su açiklamalarda bulundu:

"Trendyol ile baslattigimiz bu destek programiyla oda ve borsa üyelerimize e-ticaretin püf noktalarini ögretecegiz ve KOBI'lerin e- ticarete sifir maliyetle baslamasini saglayacagiz. Ticaret Bakanimiz Ruhsar Pekcan ile e-ticaret platformlarini KOBI'lere destek olmaya çagirmistik. Bu çagrimiza karsilik veren Trendyol'u kutluyorum. Internette satilabilecek ürünü olan tüm isletmelerimizi bu firsati degerlendirmeye çagiriyorum."


- Daha fazla tedarikçinin milyonlarca müsteriye ulasmasini hedefliyoruz"


Trendyol Kurucusu ve Üst Yöneticisi (CEO) Demet Mutlu ise Ticaret Bakanligi'nin e-ticaret KOBI’lerin Yaninda Kampanyasi'na destek vermeye devam ettiklerini bildirdi.

KOBI Destek Paketi ile pandemi döneminde KOBI'lerin yaninda olduklarini animsatan Mutlu, son üç ayda platforma 15 bin yeni tedarikçinin katildigini anlatti.

Mutlu, simdi de TOBB is birliginde Trendyol ile Isini Büyüt KOBI Destek Programi'ni hayata geçirdiklerini kaydederek, su bilgileri verdi:

"Bu programla daha fazla sayida tedarikçinin platformumuzun gücüyle milyonlarca müsteriye ulasmasini umut ediyoruz. Hedefimiz, ticareti dijitallestirerek Türkiye’nin en fazla pozitif etki ortaya çikaran sirketlerinden biri olmak. Anadolu’daki KOBI’lerin e-ticaretle büyümelerini destekliyor, böylelikle istihdam artisina ve yerel kalkinmaya katki sunuyoruz."



Politika 8.07.2020 10:16:21 0

İlginizi Çekebilir

1

CHP Genel Başkanı Özel, "Alanya Mitingi"nde konuştu:

2

CHP Genel Başkanı Özel, Antalya Gazipaşa'da "halk buluşması"nda konuştu:

3

CHP Hatay İl Başkanı Hakan Tiryaki'den Gökhan Zan'la ilgili açıklama:

4

TİP'in Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gökhan Zan, suç duyurusunda bulundu

5

Cumhur İttifakı'nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, kütüphane açılışında konuştu:

6

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ Isparta'da ziyaretlerde bulundu

7

CHP Genel Başkanı Özel, Adana'da proje tanıtım toplantısı ve iftara katıldı:

8

CHP Genel Başkanı Özel, Adana'da konuştu:

9

CHP Genel Başkanı Özel, Osmaniye Düziçi'nde "halk buluşması"na katıldı:

10

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Isparta'da gençlerle buluştu