Toprakkale’de 19 mayıs kutlamaları göz doldurdu.

Toprakkale’de 19 mayıs kutlamaları göz doldurdu.

Toprakkale’de 19 mayıs kutlamaları göz doldurdu.

Serkan Talan-19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Osmaniye’nin Toprakkale ilçesinde coşkuyla kutlandı. Yüksel Uluğ Stadyumu’nda yapılan kutlamalarda yarışmalar yapıldı, şiirler okundu, türküler söylendi halaylar çekildi, sporcular çeşitli gösteriler yaptı. Dolu dolu yapılan gösteriler vatandaşların da büyük ilgisini çekti.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103. Yılı Toprakkale’de büyük bir coşkuyla kutlandı.  İlçemizde Coşkuyla Kutlandı

Tören 29 Aralık Kurtuluş Parkı Meydanı'ndaki Atatürk Anıtına Çelenk Sunumu ile daha sonra Atatürk nnıtına çelenklerin sunulması saygı duruşu ve ardından okunan istiklal marşı ile başladı.

Etkinlikler Yüksel Uluğ Stadyumu’nda devam etti. Kutlama programı Kaymakam Ali İhsan Selimoğlu, Belediye Başkanı Mehmet daşöz ve garnizon Komutanı Yüzbaşı Aziz Taşkın’ın vatandaşların ve öğrencilerin bayramını kutlamasıyla başladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Uyduran günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptıktan sonra öğrenciler 19 Mayıs’ın ruhuna uygun şiirler okudu.

 

Daha sonra ilçede sportif faaliyetlerde bulunan öğrenciler okçuluk ve boks gösterilerini sundu. Etkinlik Halk oyunları gösterileri, dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesi ve ardından ilçemiz kültür elçisi Hatice Abul’un mini konseri ile sona erdi.

 

19 Mayıs kutlamalarına Tüysüz (Türkmen) Belediye Başkan Vekili İsmail Evin, İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb. Ömer Sap,, İlçe Emniyet Amiri Emniyet Amiri Mustafa Kodaz, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, şehit aileleri, gaziler ve aileleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

#19mayıs #bandırma #toprakkale19mayıs #19mayıskutlamaları #gençlik #toprakkalehaber



Osmaniye 19.05.2022 14:55:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de kan bağışı etkinliği düzenlendi

2

Osmaniye İl Özel İdaresi araç filosuna 10 yeni araç

3

Osmaniyeli şehidin çocuklar için istediği şenlik, yerine getirildi! 

4

Osmaniye’de devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

5

Osmaniye'de TCDD'ye ait demir korkulukları çalan 5 şüpheli yakalandı

6

Erkekler Açık Alan Hokey Süper Lig 1. etap maçları, Osmaniye'de başladı

7

Vali İsa Küçük, Osmaniye'deki anılarını yazdı

8

İnşaat işçisinin acı sonu

9

Osmaniye Eczacı Odası depremzede çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenleyecek

10

Kadirli'de asayiş uygulamalarında yakalanan 32 şüpheliden 14’ü tutuklandı