Türk Kızılay’ın Kuruluş Yıldönümü Kutlandı

Türk Kızılay’ın Kuruluş Yıldönümü Kutlandı

Türk Kızılay’ın Kuruluş Yıldönümü Kutlandı

Türk Kızılay’ın kuruluş yıldönümü Osmaniye’de de etkinliklerle kutlandı. Kutlama etkinliklerine Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya da eşlik etti.

Türk Kızılay’ın kuruluş yıldönümü farkındalık oluşturmak amacıyla tüm ülkede çeşitli etkinliklerle kutlandı. Osmaniye’de de Türk Kızılay’ın kuruluş yıldönümü nedeniyle etkinlikler düzenlendi.

Türk Kızılay Osmaniye Şube Başkanı Mehmet Meke, “Türk Milleti’nin yardımseverliğinin bir tezahürü olan ve sadece ülkemizde değil, dünyanın dört bir yanında umut olan, yaraları saran Türk Kızılay, 153 yıllık koca bir çınardır. Kurulduğu günden bugüne kadar insanlığın iyiliği için çalışan, tüm dünyaya ülkemizin şefkat elini uzatan Türk Kızılay’ın kuruluş yıldönümü kutlu olsun. Ayrıca başta bağışçılarımız ve gönüllülerimiz olmak üzere emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Bu arada etkinliklere İl Başkanı Seydi Gülsoy ile birlikte iştirak eden AK Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya da “Yaraları sarma, ihtiyaçları olanlara yardım elini uzatma, acıları paylaşma noktasında dünyanın dört bir yanında ülkemizi başarılı bir şekilde temsil eden Türk Kızılay, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu asil görevini sürdürmeye devam edecektir. Gerek ülke çapında gerekse ülkemiz dışında bu kutsal ve mukaddes görevin ifasında emeği geçenlere kalben şükranlarımı sunuyor ve teşekkür ediyorum. Kuruluş yıldönümünüz kutlu olsun” diye konuştu.

Etkinlikler kapsamında çocuklara TürkKızılay bayrakları ve balonlar dağıtıldı, bisiklet turları düzenledi. Ayrıca Cumhuriyet Meydanı’ndaki Kızılay bürosunda da kan bağışı yapıldı.

 



Osmaniye 14.06.2021 13:33:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de konteyner evleri yanan depremzede çift, yardım bekliyor

2

Osmaniye’de fırınlarda ve evlerde bayram kömbesi telaşı

3

Depremlerden etkilenen Osmaniye'de mezarlıklara hüzünlü ziyaret

4

Ağız kavgası ile başladı, cinayetle son buldu

5

Osmaniye'de polisler iftarda bir araya geldi

6

Osmaniye'de sağanak ve dolu, tarım arazilerine zarar verdi

7

Elektrik akımına kapılan kişi yaşamını yitirdi

8

Osmaniye'de hafif ticari araçta 14 kilo 50 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi

9

Osmaniye Belediyesi'nden sıcak yemek

10

Sumbas Belediye Başkanı Zeki Demiroğlu, mazbatasını aldı