Türkiye şampiyonu olan Efe Kölebaş, Güreş Milli Takımı'na seçildi

Türkiye şampiyonu olan Efe Kölebaş, Güreş Milli Takımı

Türkiye şampiyonu olan Efe Kölebaş, Güreş Milli Takımı'na seçildi

ANTALYA (AA) - Kemer'de düzenlenen Gençler Türkiye Güreş Şampiyonası'nda 125 kiloda Türkiye şampiyonu olan Manavgat Belediyesinin güreşçisi Efe Kölebaş, Milli Takıma seçildi.

Şampiyonluğu kazanmasının ardından Türkiye Güreş Milli Takımı’na da girmeyi başaran genç güreşçi, 3 Mayıs’ta Rusya’da yapılacak olan Uluslararası Güreş Turnuvası’nda Türkiye’yi temsil edecek.

Müsabakalara, Manavgat Belediyesinin güreşçileri olan Kırkpınar Başpehlivanı Fatih Atlı ve Bayram Ertan’la antrenman yaparak hazırlanan Efe Kölebaş, daha önce yıldızlar kategorisinde Türkiye birinciliği, gençlerde üçüncülük, Kırkpınar Yağlı Güreşleri orta boy da birinci olma başarısını göstermişti.

Şampiyon güreşçi Efe Kölebaş, gösterdiği başarılarda Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in büyük emeği ve desteği olduğunu belirterek, hedefinin Rusya'da yapılacak olan turnuvada derece elde etmek olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise genç güreşçinin şampiyon olmasından dolayı son derece mutlu ve gururlu olduklarını dile getirdi.

Sözen, "Genç güreşçimiz Efe Kölebaş’ın Türkiye Şampiyonu olarak Güreş Milli Takımı’nda ülkemizi temsil edecek olması ise bizim göğsümüzü bir kez daha kabarttı. Ata sporunu seven bir toplum olarak, gençlerimize, sporcularımıza her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Manavgat Belediyesi, şampiyonlar yetiştirmeye devam edecektir. Genç sporcumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum." diye konuştu.



Yurt Dünya 12.04.2021 17:16:19 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da evin bahçesinde lahit bulundu

2

Adana'da bir barda ruhsatsız 25 silah ele geçirildi

3

Antalya'da iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada gözaltına alınan 25 zanlı adliyede

4

Aile ve Gençlik Fonu'na depremin merkez üssünde 1981 çift başvurdu

5

Mersin'de dolandırıcılık operasyonunda 20 şüpheli tutuklandı

6

Hatay'da gönüllüler her gün 12 bin kişilik iftar hazırlıyor

7

Muratpaşa Belediye Başkan adayı Manavoğlu, ÇMO'yu ziyaret etti

8

Burdur'da su doldurma sırasında çıkan kavgada bir kişi bıçakla yaralandı

9

Hatay'da hafif ticari araçla motosikletin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı

10

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana'da iftar programına katıldı: