Türkiye'nin turizm başkenti Antalya misafirlerini bekliyor

Türkiye

Türkiye'nin turizm başkenti Antalya misafirlerini bekliyor

ANTALYA (AA) - Antalya Ticaret ve Sanayi Odasi (ATSO) Baskani Davut Çetin, sehrin, dünyanin en güvenli turizm bölgelerinden oldugunu söyledi.

ATSO'dan yapilan yazili açiklamaya göre, Türkiye'nin turizm baskenti Antalya, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgini sonrasinda yeni normale göre yapilan hazirliklariyla konuklarini bekliyor.

Açiklamada görüslerine yer verilen ATSO Yönetim Kurulu Baskani Çetin, tatile gelmek isteyenleri Antalya'da güvenli ve hijyenik bir ortamin bekledigini bildirdi.

Tatilcileri Antalya'ya davet eden Çetin, "Uçaklarin hijyenleri en üst düzeyde. Havacilikta adeta ameliyathane hijyeni saglaniyor. Antalya Havalimanimiz bugün dünyanin en hijyenik ve güvenilir havalimanlarindan biri. Otellerimiz güvenli turizm sertifikasiyla pandemi süreci ile ilgili her türlü önlemi aldi. Turizm sektörümüz havaciliktan yer isletmesine, tasimaciliktan konaklamaya kadar her alanda önlemlerini aldi ve misafirlerini bekliyor." ifadesini kullandi.

- "Havalimanimiz dünyanin en güvenli limanlarindan biri"

Antalya Havalimani isletmecisi Fraport TAV Genel Müdürü Deniz Varol da pandemi süreci ile ilgili havalimaninda aldiklari tedbirleri aktararak, alinan önlemlerin havalimaninda giristen yolcunun uçaga binecegi ana kadar devam ettigini belirtti.

Havalimanina yolcular disinda kimsenin alinmadigini vurgulayan Varol, terminal binasina giren her yolcunun da termal kameralar ile kontrol edildigini kaydetti.

Antalya Havalimani'nda hijyen ve güvenlik önlemlerinin en üst seviyede tutuldugunun altini çizen Varol, "Havalimanimiz dünyanin en güvenli limanlarindan biri. Yolcularimiz gönül rahatligiyla seyahat ederek aldigimiz önlemlere güvenebilir." açiklamasinda bulundu.

Sun Express Hava Yollari Yer Isletme Grup Müdürü Hüseyin Çelik ise yolcularin sagligi için check-in uygulamalarindan uçagin içine kadar her noktada maksimum önlem aldiklarini vurguladi.

Özellikle uçaklarin içlerinde kullanilan HEPA filtre sayesinde uçus sirasinda ameliyathanelerde saglanan hijyenik ortami sagladiklarini söyleyen Çelik, yolcularin herhangi bir bulas riskini minimize ettiklerini dile getirdi.



Politika 8.07.2020 18:39:22 0

İlginizi Çekebilir

1

CHP Genel Başkanı Özel, "Alanya Mitingi"nde konuştu:

2

CHP Genel Başkanı Özel, Antalya Gazipaşa'da "halk buluşması"nda konuştu:

3

CHP Hatay İl Başkanı Hakan Tiryaki'den Gökhan Zan'la ilgili açıklama:

4

TİP'in Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gökhan Zan, suç duyurusunda bulundu

5

Cumhur İttifakı'nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, kütüphane açılışında konuştu:

6

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ Isparta'da ziyaretlerde bulundu

7

CHP Genel Başkanı Özel, Adana'da proje tanıtım toplantısı ve iftara katıldı:

8

CHP Genel Başkanı Özel, Adana'da konuştu:

9

CHP Genel Başkanı Özel, Osmaniye Düziçi'nde "halk buluşması"na katıldı:

10

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Isparta'da gençlerle buluştu