VALİ COŞKUN’DAN ŞEHİT ÖĞRETMEN YASEMİN TEKİN'İN ANNESİNE ZİYARET

VALİ COŞKUN’DAN ŞEHİT ÖĞRETMEN YASEMİN TEKİN

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Bitlis'in Ahlat ilçesi Düzköy Erikli İlkokulunda öğretmenlik görevini sürdürürken, eşi Bayram Tekin ve üç yaşındaki kızı Betül Tekin ile birlikte, bölücü terör örgütü mensupları tarafından 25 Ekim 1993 tarihinde şehit edilen Yasemin Tekin’in annesi Hatice Aykan, kız kardeşi Ayşe Halitoğlu ve Eşi Fuat Halitoğlu'nu evinde ziyaret etti. Ziyarette Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hamit Coşkun, Şehit Yasemin Tekin Ortaokulu Müdürü Halil Avcı ve Şehit Yasemin Tekin İlkokulu Müdürü Erhan Ceylan da yer aldı.
Şehit annesi ile bir süre görüşen Vali Ömer Faruk Coşkun, yaklaşan öğretmenler günü nedeniyle ilimizin öğretmen şehidi Yasemin Tekin’in annesini ziyaret ettiklerini ifade ederek, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekânları cennet olsun. Şehit Yasemin Tekin öğretmenimiz nezdinde bütün şehit öğretmenlerimizi ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum." dedi.
Şehit annesi Hatice Aykan, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, ziyareti nedeniyle Vali Coşkun’a teşekkür etti.

 



Osmaniye 15.11.2019 12:15:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Şipal, gazetemizi ziyaret etti

2

Çukurova'nın Efes'i Kastabala

3

DP'li Enginyurt Osmaniye'ye Geliyor

4

Dörtyol'daki trafik kazasında ölen 6 kişi toprağa verildi

5

Bakan Tekin Düziçi'nde

6

Osmaniye'de Karaçay Deresi'nin kenarındaki toprak yol çöktü

7

Adana İl Tarım Müdürlüğünün Paylaştığı Adana Yer Fıstığı Görseline Osmaniye’den Tepki

8

Kaya, Ödül Törenine Katıldı

9

AK Parti’de Geleneksel Vefa İftarı

10

Jandarmadan Yaşlılar Günü Etkinliği