Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve Eşi Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve Eşi Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve Eşi Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz ve Eşi Dr. Öğr. Üyesi Şenay Yılmaz Hanımefendi, Anneler Günü Dolayısıyla Şehidimiz Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Çalım'ın annesi Zeynep Çalım ve Şehidimiz Polis Memuru Mustafa Baytak'ın annesi Meryem Baytak'ı evlerinde ziyaret etti. Ziyaretlerde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hamit Coşkun da yer aldı. Ziyaretler sırasında şehitlerimiz için Kur'an-ı Kerim okunarak, dua edildi.

Ziyaretleri sırasında şehitlerimizin aileleri ile bir süre görüşen Vali Dr. Erdinç Yılmaz, "Bugün, Anneler Gününde, şehitlerimizin kıymetli annelerini ziyaret ediyoruz. Şehitlerimizin annelerinin Anneler Gününü kutluyor, ellerinden öpüyorum. Vatanımız için canlarını veren aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Şehitlerimizin kıymetli emanetleri olan ailelerinin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile şehitlerimize ve vefat etmiş gazilerimize Allah'tan gani gani rahmet diliyor, başta şehitlerimizin ve gazilerimizin anneleri olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum."diye konuştu.

Ziyaret sonunda Vali Dr. Erdinç Yılmaz, şehitlerimizin ailelerine Kur'an-ı Kerim, Bayrağımızı ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Şehidimiz Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Çalım'ın annesi Zeynep Çalım ve Şehidimiz Polis Memuru Mustafa Baytak'ın annesi Meryem Baytak ise Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve Eşi Dr. Öğr. Üyesi Şenay Yılmaz Hanımefendi'ye nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

 

 

 

 

 

 



Osmaniye 9.05.2021 18:18:00 0
Anahtar Kelimeler: . Erdinç Yılmaz Şehit Ailelerini Ziyaret

İlginizi Çekebilir

1

Şipal, gazetemizi ziyaret etti

2

Çukurova'nın Efes'i Kastabala

3

DP'li Enginyurt Osmaniye'ye Geliyor

4

Dörtyol'daki trafik kazasında ölen 6 kişi toprağa verildi

5

Bakan Tekin Düziçi'nde

6

Osmaniye'de Karaçay Deresi'nin kenarındaki toprak yol çöktü

7

Adana İl Tarım Müdürlüğünün Paylaştığı Adana Yer Fıstığı Görseline Osmaniye’den Tepki

8

Kaya, Ödül Törenine Katıldı

9

AK Parti’de Geleneksel Vefa İftarı

10

Jandarmadan Yaşlılar Günü Etkinliği