Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ın 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü Mesajı

Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ın 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü Mesajı

Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ın 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü Mesajı

Osmaniye Valisi 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı.

Vali Yılmaz, mesajında şunları söyledi:

"En büyük servetleri; alın teri ve emekleri olan, ülkemizin kalkınmasında ve büyümesinde önemli rol oyan işçilerimizin ve emekçilerimizin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en içten duygularımla tebrik ediyorum.

Biliyoruz ki; Cennet Türkiye’mizde güçlü ekonomik altyapı sağlayan, geleceğe kararlı adımlarla yürümemizde öncü olan faktör; üretimdir. Üretimimizin teminatı ise, alın teriyle elde edilen helal kazancın sahibi olan işçilerimiz, emekçilerimizdir.

Bizlere düşen görevse; işçilerimizin haklarını hukuksal güvenceyle her zaman koruyarak, çalışma şartlarının en ideal koşul ve imkânlara kavuşturulmasında, iş sağlığı ve güvenliği konusunda aldığımız önlemlerin en üst seviyede tutulmasında hep birlikte çalışmalıyız.

Osmaniye’miz işçi ve emekçi kentidir. Çukurova’nın verimli ve sulak topraklarında, geniş tarım arazileriyle, ülke ekonomimizde önemli bir yere sahiptir. Fıstığın Başkenti, Turpun Kalbi olan güzel ilimizde, tarımın yanı sıra sanayi alanlarında da yeni iş sahaları açarak, ilimizin istihdamını artırmak, vatandaşlarımızın refah seviyelerini yükseltmek ve ülkemizin kalkınmasına destek olmak için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.

Kıymetli Hemşehrilerim; bu güzel bayramlarımızı coşkuyla kutlayabilmek için,  hepimiz taşın altına elini koyarak, üzerimize düşen sorumlulukların bilincinde olmalıyız. Koronavirüs salgını tedbirlerini tam kapanma süresince eksiksiz uygulamalı ve bu salgını el birliğiyle ülkemizden göndermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle salgınla mücadelede, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için gecesini gündüzüne katarak çalışan tüm işçilerimizi ve emekçilerimizi en kalbi duygularımla selamlıyorum."

                                                                                    

 

                                                                                    

 



Osmaniye 30.04.2021 11:36:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de 54 kişi tutuklandı

2

Osmaniye Eczacı Odası, kentteki çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenledi

3

Atalan Şelalesi Harika

4

Başkan Uyutmaz'a Ziyaret

5

Öğrencilerden Albak'a Ziyaret

6

Kadirli Belediyesi Kent Lokantası Temelini Attı

7

Osmaniye'de 9 düzensiz göçmen yakalandı

8

Osmaniye'de tekvando şöleni düzenlendi

9

Osmaniye Belediyesi'nde üst düzey atama

10

Osmaniye'de etkinlik alanına inmek isteyen yamaç paraşütçüsü ağaca takıldı