Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ın Covit-19 Denetimleri Aralıksız Sürüyor

Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ın Covit-19 Denetimleri Aralıksız Sürüyor

Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ın Covit-19 Denetimleri Aralıksız Sürüyor

Dinamik Denetim Modeli çerçevesinde, kontrollü normalleşme döneminin sürdürülebilirliği ve bir an evvel tam anlamıyla normalleşmenin sağlanması için temizlik, maske, mesafe prensiplerinin yanı sıra hayatın her alanını kapsayacak şekilde belirlenen kurallara toplumun tüm kesimlerince uyulmasının sağlanması amacıyla tüm ülke genelinde yapılan geniş kapsamlı denetimler Osmaniye’de de tüm yaşam alanlarında devam ediyor.

Musa Şahin Bulvarı boyunca gerçekleştirilen denetimlere; Vali Dr. Erdinç Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Guddusi Arık katıldı. Kamu kuruluşları il müdürlerinin yer aldığı gruplar halinde yapılan denetimler ilin diğer yaşam alanlarında da gerçekleştirildi.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, denetimleri sırasında, esnaf ve vatandaşlarımızdan maske, sosyal mesafe ve temizlik kuralları konusunda hassasiyet göstermelerini, toplu iftar yemeği yapılmamasını, bulaşın önemli kaynaklarından olan ev, akraba, komşu ve taziye ziyaretlerini mutlaka ertelemelerini ve çevrelerinde bu ziyaretleri yapanlar varsa uyarmalarını istedi.

Denetimlerin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, ”Denetimlerimizi bugün de sürdürüyoruz. Cadde ve sokaklarımızda, toplumsal hareketliliğin yoğun olduğu yerlerde bütün kaymakamlarımız, il müdürlerimiz ve daire amirlerimizle hep birlikte alandayız. Bu mübarek Ramazan ayında hep beraber mücadele edersek inşallah çok iyi sonuçlar alabileceğimize inanıyorum. Osmaniyeli hemşerilerimden kurallara hassasiyetle uymalarını, toplu iftarları, ev, akraba, komşu ve taziye ziyaretlerini yapmamalarını bir kez daha ısrarla talep ediyorum. Bütün Osmaniyeli hemşerilerime hayırlı Ramazanlar diliyorum.”dedi.

 



Osmaniye 13.04.2021 17:43:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Şipal, gazetemizi ziyaret etti

2

Çukurova'nın Efes'i Kastabala

3

DP'li Enginyurt Osmaniye'ye Geliyor

4

Dörtyol'daki trafik kazasında ölen 6 kişi toprağa verildi

5

Bakan Tekin Düziçi'nde

6

Osmaniye'de Karaçay Deresi'nin kenarındaki toprak yol çöktü

7

Adana İl Tarım Müdürlüğünün Paylaştığı Adana Yer Fıstığı Görseline Osmaniye’den Tepki

8

Kaya, Ödül Törenine Katıldı

9

AK Parti’de Geleneksel Vefa İftarı

10

Jandarmadan Yaşlılar Günü Etkinliği