Vali Dr. Yılmaz'dan Yaya Geçidi Denetimi

Vali Dr. Yılmaz

Vali Dr. Yılmaz'dan Yaya Geçidi Denetimi

İçişleri Bakanlığımız tarafından, 2021 yılı süresince yürütülecek faaliyet ve destekleyici kampanyaların etkisini artırmak, yaya ve okul geçitleri öncesinde sürücülerin yer/zemin işaretlemeleriyle bir kez daha uyarılarak dikkatlerini daha üst düzeye çıkarmak, bu alanlarda yavaşlamalarını ve yayalara ilk geçiş hakkını vermelerini sağlamak amacıyla  başlatılan “30 Mart’ta Kırmızı Çizgimizi Çekiyoruz” uygulaması, 81 ilimizle eş zamanlı olarak, Osmaniye’de gerçekleştirildi. Etkinliğe Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Belediye Başkanı Kadir Kara, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş katıldı.
Devlet Bahçeli Meydanında gerçekleştirilen uygulamada Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve Belediye Başkanı Kadir Kara, durdurulan araçlardaki sürücülere, yayalara öncelik tanınması konusunda bilgi verdiler. Uygulama sırasında sürücülere ve yayalara, konu ile ilgili broşür dağıtıldı.
Vali Dr. Erdinç Yılmaz, etkinliğin ardından yaptığı açıklamada, “İçişleri Bakanlığımız tarafından başlatılan “30 Mart’ta Kırmızı Çizgimizi Çekiyoruz” uygulaması kapsamında ilimizde kırmızı çizgilerimizi çektik ve yaya önceliği konusunda farkındalık oluşturulması anlamında uygulamalarımızı başlattık. Şu anda ilimizde 18 noktada bu uygulamalar devam etmektedir. Bu uygulamaların, yayalarımıza öncelik tanınması ve bu konuda bilinçlenme sağlanması anlamında çok faydası olacağına ve başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyorum.”diye konuştu.

 



Osmaniye 30.03.2021 21:42:00 0
Anahtar Kelimeler: . Yılmaz' Geçidi Denetimi

İlginizi Çekebilir

1

Şipal, gazetemizi ziyaret etti

2

Çukurova'nın Efes'i Kastabala

3

DP'li Enginyurt Osmaniye'ye Geliyor

4

Dörtyol'daki trafik kazasında ölen 6 kişi toprağa verildi

5

Bakan Tekin Düziçi'nde

6

Osmaniye'de Karaçay Deresi'nin kenarındaki toprak yol çöktü

7

Adana İl Tarım Müdürlüğünün Paylaştığı Adana Yer Fıstığı Görseline Osmaniye’den Tepki

8

Kaya, Ödül Törenine Katıldı

9

AK Parti’de Geleneksel Vefa İftarı

10

Jandarmadan Yaşlılar Günü Etkinliği