Vali Dr. Yılmaz'ın 19 Mayıs Mesajı

Vali Dr. Yılmaz

Vali Dr. Yılmaz'ın 19 Mayıs Mesajı

Osmaniye Valisi  Dr. Erdinç Yılmaz’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı Mesajı yayınladı.

Vali Yılmaz mesajında şunları söyledi:

“Büyük Türk Milleti’nin temsilcileri ve bu ülkenin yarınları olan Gençlerimiz;

 Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkacağınıza, ay yıldızlı bayrağımızı ilelebet dalgalandıracağınıza ve milletinize gözünüz gibi bakacağınıza olan inancımız tamdır. Hepinizin Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.

Bugün 19 Mayıs, Bugün Kurtuluş günüdür. Tarihten silinmeye çalışılan Cesur Türk Milleti’nin küllerinden yeniden doğarak, ilk adımı atıp düşmanı bertaraf ettiği gündür. Bu ilk adımda yakılan “İstiklal Meşalesinin” ateşi tüm ülkeyi kor gibi sararak, milli birlik ve mücadele ruhunu alevlendirerek, güçlendirmiştir. Amasya Genelgesi, Sivas ve Erzurum Kongreleriyle tüm vatana yayılan ve nihayetinde destanlaşan bir kurtuluş mücadelesine dönüşmüştür.

Biliyoruz ki; Kahraman Türk Milleti, İstiklali ve İstikbali uğruna genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle, vatan ve bayrak sevdası uğruna, el ele gönül gönüle kenetlenerek düşmana geçit vermez. Özgür ve bağımsızca Ay Yıldızlı Bayrağı’nın dalgalandığı her karış vatan toprağında mücadele etmiş, vatan toprağına gözü gibi sahip çıkmıştır.

Ey Yükselen Yeni Neslimiz, Sevgili Gençlerimiz;

İstiklal mücadelemizin başladığı 19 Mayıs gününün sizlere armağan edilmesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve kahraman milletimizin sizlere verdiği değerin ve duyduğu güvenin bir göstergesidir.Bu bayram sizin, çünkü siz, geleceğimiz güvencesisiniz. Bu büyük sorumluluğun bilinciyle çok çalışacağınıza, ülkemize ve milletimize faydalı bireyler olmaya gayret edeceğinize yürekten inanıyorum.

Bizler de üzerimize düşen sorumlulukların bilinciyle, gençlerimizin her alanda olduğu gibi eğitim, kültür ve spor faaliyetlerine yönelerek ruh ve beden sağlıklarını korumaları ve iyileştirmeleri için onlara gereken desteği vermeye gayret ediyoruz. Osmaniye Valiliği olarak gençlerimizin bireysel-sosyal gelişimini sağlamaya ve gençlerimizi kötülüklerden uzak tutmaya yönelik çalışmalar yapmakta, projeler yürütmekteyiz.

Tüm gayemiz; vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştirmektir. Evlatlarımızın hayata hazırlanmaları, mutlu ve başarılı olmaları için yeni projeler üretmeye, yeni yatırımlarla gençlerimize uygun alanlar oluşturmaya devam edeceğiz.

Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşımızın tüm kahramanlarını rahmet, saygı ve şükranla anıyorum.
Geleceğimizin teminatı gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.”



Osmaniye 18.05.2021 15:05:00 0
Anahtar Kelimeler: . Yılmaz' Mayıs Mesajı

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de kan bağışı etkinliği düzenlendi

2

Osmaniye İl Özel İdaresi araç filosuna 10 yeni araç

3

Osmaniyeli şehidin çocuklar için istediği şenlik, yerine getirildi! 

4

Osmaniye’de devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

5

Osmaniye'de TCDD'ye ait demir korkulukları çalan 5 şüpheli yakalandı

6

Erkekler Açık Alan Hokey Süper Lig 1. etap maçları, Osmaniye'de başladı

7

Vali İsa Küçük, Osmaniye'deki anılarını yazdı

8

İnşaat işçisinin acı sonu

9

Osmaniye Eczacı Odası depremzede çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenleyecek

10

Kadirli'de asayiş uygulamalarında yakalanan 32 şüpheliden 14’ü tutuklandı