Vali Dr.Yılmaz'ın denetimleri aralıksız devam ediyor

Vali Dr.Yılmaz

Vali Dr.Yılmaz'ın denetimleri aralıksız devam ediyor

Dinamik Denetim Modeli çerçevesinde, kontrollü normalleşme döneminin sürdürülebilirliği ve bir an evvel tam anlamıyla normalleşmenin sağlanması için temizlik, maske, mesafe prensiplerinin yanı sıra hayatın her alanını kapsayacak şekilde belirlenen kurallara toplumun tüm kesimlerince uyulmasının sağlanması amacıyla tüm ülke genelinde yapılan geniş kapsamlı denetimler Osmaniye’de de tüm yaşam alanlarında devam ediyor.

5513 Sokak boyunca gerçekleştirilen denetimlere; Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Guddusi Arık ve Osmaniye Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Murat Yalçın katıldı. Kamu kuruluşları il müdürlerinin yer aldığı gruplar halinde yapılan denetimler ilin diğer yaşam alanlarında da gerçekleştirildi.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, denetimleri sırasında, esnaf ve vatandaşlarımızdan maske, sosyal mesafe ve temizlik kuralları konusunda hassasiyet göstermelerini, bulaşın önemli kaynaklarından olan ev, akraba, komşu ve taziye ziyaretlerini mutlaka ertelemelerini ve çevrelerinde bu ziyaretleri yapanlar varsa uyarmalarını istedi.

Denetimlerin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, “Denetimlerimizi bugün de sürdürüyoruz. Toplumsal hareketliliğin olduğu bütün alanlarda sokaklarımızda, caddelerimizde denetim ve kontrol faaliyetlerimize devam ediyoruz. Denetimlerimiz sırasında esnaflarımızı ziyaret ediyor, tedbirlere sıkı bir şekilde uyulması hususunda hatırlatmada bulunuyoruz. İl olarak, hamdolsun, şu anda çok iyi gidiyoruz. Bunu korumamız için tedbirleri asla gevşetmememiz gerekiyor. Aşı sırası gelen vatandaşlarımızın da mutlaka aşılarını yaptırmaları gerekiyor. Tedbirlere uyulması konusunda gerekli hassasiyeti gösteren bütün Osmaniyeli hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. İlimizde koronavirüsü bitirmek için kurallara hassasiyetle uymaya devam etmeliyiz. Mücadelemizi hep birlikte sürdürelim ve en iyi şekilde sonuçlandıralım. "diye konuştu.

 



Osmaniye 18.05.2021 12:10:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de kan bağışı etkinliği düzenlendi

2

Osmaniye İl Özel İdaresi araç filosuna 10 yeni araç

3

Osmaniyeli şehidin çocuklar için istediği şenlik, yerine getirildi! 

4

Osmaniye’de devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

5

Osmaniye'de TCDD'ye ait demir korkulukları çalan 5 şüpheli yakalandı

6

Erkekler Açık Alan Hokey Süper Lig 1. etap maçları, Osmaniye'de başladı

7

Vali İsa Küçük, Osmaniye'deki anılarını yazdı

8

İnşaat işçisinin acı sonu

9

Osmaniye Eczacı Odası depremzede çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenleyecek

10

Kadirli'de asayiş uygulamalarında yakalanan 32 şüpheliden 14’ü tutuklandı