VALİ YILMAZ, BAHÇE İLÇESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

VALİ YILMAZ, BAHÇE İLÇESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Bahçe İlçesinde inceleme ve denetlemelerde bulundu. İlk olarak özellikle bahar aylarında çok sayıda ziyaretçinin piknik için geldiği Şifa Pınarı Mesire Alanını gezen Vali Yılmaz, cilt hastalıklarına iyi geldiği bilinen şifalı kaynak suyu hakkında Belediye Başkanı İbrahim Baz’dan bilgi aldı. Vali Yılmaz, mesire alanında piknik yapan vatandaşlarla da sohbet etti.
Vali Yılmaz incelemelerinin devamında, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nın maddi katkılarıyla yenilenen Bahçe Şehir Stadında incelemelerde bulundu. Yapılan yenileme çalışmaları hakkında bilgi veren Bahçe Kaymakamı Müfit Gültekin, sahanın sentetik çim kullanılarak kaplandığını ayrıca saha kenarına da Atletizm ve Spor Koşu Parkuru yapıldığını kaydetti.
Programı kapsamında, Bahçe Meslek Yüksek Okulunu da ziyaret ederek, Okul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Kardaşlar'dan okulun öğrenci sayısı, bölümleri hakkında bilgi alan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, daha sonra TOKİ tarafından başlatılan 100 Bin Sosyal Konut Projesi kapsamında Bahçe ilçesine yapılacak olan 135 Konut ve 1 adet 3 dükkânlı ticaret merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.
Son olarak, yapımı devam eden Millet Bahçesinde incelemelerde bulunan Vali Yılmaz, Başkan İbrahim Baz’dan inşaat hakkında bilgi aldı. Başkan İbrahim Baz, Kale Mahallesinde 50.000 metrekare alan üzerine yapılmakta olan Millet Bahçesinde çocuk oyun alanı, kafeterya, düğün salonu, piknik alanları, mescit ve şelalenin yer alacağını kaydetti. Bahçe Kaymakamı Müfit Gültekin ve Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dileyen Vali Dr. Erdinç Yılmaz, incelemelerinin ardından Bahçe ilçesinden ayrıldı.


 



Osmaniye 2.07.2020 11:44:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Şipal, gazetemizi ziyaret etti

2

Çukurova'nın Efes'i Kastabala

3

DP'li Enginyurt Osmaniye'ye Geliyor

4

Dörtyol'daki trafik kazasında ölen 6 kişi toprağa verildi

5

Bakan Tekin Düziçi'nde

6

Osmaniye'de Karaçay Deresi'nin kenarındaki toprak yol çöktü

7

Adana İl Tarım Müdürlüğünün Paylaştığı Adana Yer Fıstığı Görseline Osmaniye’den Tepki

8

Kaya, Ödül Törenine Katıldı

9

AK Parti’de Geleneksel Vefa İftarı

10

Jandarmadan Yaşlılar Günü Etkinliği