VALİ YILMAZ, DÜZİÇİ'NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

VALİ YILMAZ, DÜZİÇİ

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Düziçi İlçesinde inceleme ve denetlemelerde bulundu. İlk olarak Kaymakamlığı ziyaret eden Vali Yılmaz, burada Düziçi Kaymakamı Mutlu Almalı, Belediye Başkanı Alper Öner, ilçe kamu kurum ve kuruluşları müdürleri tarafından karşılandı. Kaymakamlık birimlerinde incelemelerde bulunan Yılmaz, ziyaretinin devamında, Kaymakam Mutlu Almalı’dan ilçenin nüfusu, ekonomik özellikleri, tarım ürünleri, eğitim ve sağlık hizmetleri, tarihi ve kültürel varlıkları hakkında brifing aldı.
Brifingin ardından, Kaymakam Mutlu Almalı ile bir süre görüşerek, ilçenin ihtiyaç ve talepleri konusunda istişarede bulunan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Bahçe ve Kadirli ilçe ziyaretlerinin ardından bugün de Düziçi ilçesini ziyaret ettiğini ifade ederek, “Düziçi ilçemiz hakkında genel bir bilgi almak, varsa sorun ve talepleri yerinde incelemek amacıyla ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz. ”dedi.
DÜZİÇİ BELEDİYESİNE ZİYARET
Vali Erdinç Yılmaz, daha sonra Düziçi Belediyesini ziyaret etti. Belediye binası önünde Belediye Başkanı Dr. Alper Öner, Belediye Meclisi Üyeleri ve birim müdürleri tarafından karşılanan Vali Yılmaz, Belediye Başkanlığı makamında, Başkan Öner’den belediyenin çalışmaları hakkında bilgi alarak, Belediye Meclis Üyeleri ile bir süre sohbet etti. Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Başkan Alper Öner’e çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret sonunda Belediye Başkanı Dr. Alper Öner, nazik ziyareti nedeniyle Vali Yılmaz’a teşekkür etti. Vali Erdinç Yılmaz son olarak Düziçi Vilayetler Birliği Gençlik Merkezi, Düziçi Yarı Olimpik Açık Yüzme Havuzu ve Kapalı Spor Salonu incelemelerde bulunarak, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu'ndan bilgi aldı. 
YÜZME HAVUZU VE KAPALI SPORS SALONUNDA İNCELEME
Düziçi Vilayetler Birliği Gençlik Merkezi, Düziçi Yarı Olimpik Açık Yüzme Havuzu ve Kapalı Spor Salonunda yapılan çalışmaların yüzde 90 oranında tamamlandığını ifade eden Loğoğlu, tesislerin Temmuz ayı sonunda tamamlanmasının planlandığını kaydetti. Vali Yılmaz, Düziçi Vilayetler Birliği Gençlik Merkezi, Yarı Olimpik Açık Yüzme Havuzu, Kapalı Spor Salonu’nun gençlerin kültür ve spor faaliyetlerini gerçekleştirebilecekleri modern tesisler olduğunu ifade ederek, “Düziçi ilçemizde yaşayan vatandaşlarımıza bu güzel tesislerin hayırlı olmasını diliyorum. Emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu. Vali Erdinç Yılmaz, incelemelerinin ardından Düziçi ilçesinden ayrıldı.
HABER: İbrahim EMÜL/OSMANİYE



Osmaniye 9.07.2020 21:07:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de 54 kişi tutuklandı

2

Osmaniye Eczacı Odası, kentteki çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenledi

3

Atalan Şelalesi Harika

4

Başkan Uyutmaz'a Ziyaret

5

Öğrencilerden Albak'a Ziyaret

6

Kadirli Belediyesi Kent Lokantası Temelini Attı

7

Osmaniye'de 9 düzensiz göçmen yakalandı

8

Osmaniye'de tekvando şöleni düzenlendi

9

Osmaniye Belediyesi'nde üst düzey atama

10

Osmaniye'de etkinlik alanına inmek isteyen yamaç paraşütçüsü ağaca takıldı