VALİ YILMAZ'DAN, ŞEHİT ER HASAN ÇİLVES'İN AİLESİNE ZİYARET

VALİ YILMAZ

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Jandarma Komando Er Hasan Çilves'in ailesini Hasanbeyli İlçesindeki evlerinde ziyaret etti.

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Jandarma Komando Er Hasan Çilves'in ailesini Hasanbeyli İlçesindeki evlerinde ziyaret etti. Ziyarette Hasanbeyli Kaymakamı Yakup Kılınçoğlu, Hasanbeyli Belediye Başkanı Selahattin Denizoğlu da yer aldı. Ziyaret sırasında Şehit Çilves için Kur’an-ı Kerim okunarak, dua edildi.
Şehit ailesi ile bir süre görüşen Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine de sabırlar dileyerek, "Şehitlerimizin kıymetli aileleri bize aziz şehitlerimizden emanettir. Her zaman onların yanında olacağız. Kapımız, gönlümüz onlara daima açıktır. Bu vesile ile şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekânları cennet olsun. "diye konuştu.
Şehit annesi, Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensuplarına ziyaretleri için teşekkür etti. Ziyaret sonunda Vali Yılmaz, Şehit annesine Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı takdim etti.
Jandarma Komando Er Hasan Çilves, 25 eylül 1993 tarihinde Diyarbakır'ın Yokuşlu Köyü kırsalında terör örgütü mensupları ile girilen silahlı çatışmada şehit olmuştu.

Haber: İbrahim EMÜL/HASANBEYLİ (Osmaniye)



Osmaniye 13.08.2020 16:12:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye Eczacı Odası, kentteki çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenledi

2

Atalan Şelalesi Harika

3

Başkan Uyutmaz'a Ziyaret

4

Öğrencilerden Albak'a Ziyaret

5

Kadirli Belediyesi Kent Lokantası Temelini Attı

6

Osmaniye'de 9 düzensiz göçmen yakalandı

7

Osmaniye'de tekvando şöleni düzenlendi

8

Osmaniye Belediyesi'nde üst düzey atama

9

Osmaniye'de etkinlik alanına inmek isteyen yamaç paraşütçüsü ağaca takıldı

10

Osmaniye'de traktörün altında kalan çiftçi hayatını kaybetti