Yeni Hayat Hastanesi Dörtyol Esnafının Yanında

Yeni Hayat Hastanesi Dörtyol Esnafının Yanında

Yeni Hayat Hastanesi Dörtyol Esnafının Yanında

              Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Osmaniye Yeni Hayat Hastanesi arasında esnaflara yönelik olarak indirim protokolü imzalandı.

            Geçtiğimiz hafta Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odasının üyeleri ve birinci derece yakınlarına  yönelik olarak indirim protokolü yapan Yeni Hayat Hastanesi ortaklarından ve Hastane Müdürü Ali Taşçı, Hastane Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Mali İşler Müdürü İrfan Erdem, Hastane Kurumsal İlişkiler Müdürü Nursel Sarıaslan bu defa Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı ile esnaflara can suyu niteliğinde bir protokol yaparak hastanelerinden alacakları sağlık hizmetlerinde indirim sağladı.

            Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı yaptığı açıklamada; "2020 yılının birici çeyreğinden itibaren tam bir yıldır esnaflarımız tüm ülke genelinde olduğu gibi salgın sürecinin yarattığı olumsuz etkiye maruz kalmakta. Bu hem maddi hem de sağlık açısından oldukça sıkıntılı bir süreç. Esnaflarımız temel giderleri içerisinde sayacağımız sağlık giderlerini karşılayamaz duruma geldi. Bu olumsuz koşulları bir nebze de olsa rahatlatmak adına Yeni Hayat Hastanesi ortaklarından ve Hastane Müdürü Sayın Ali Taşçı, Hastane Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Mali İşler Müdürü Sayın İrfan Erdem, Hastane Kurumsal İlişkiler Müdürü Sayın Nursel Sarıaslan ile bir araya gelerek esnaflarımız ve birinci derece yakınlarına yönelik alacakları sağlık hizmetlerinde indirim sağlama konusunda mutabakata vardık. Bu gün bu protokolü imza altına alarak resmileştiriyoruz. Resmileştiriyoruz dememdeki sebep Yeni Hayat Hastanesi ortaklarından ve Hastane Müdürü Sayın Ali Taşçı bey ile uzun süreden beri tanışıklığımız zaten mevcuttu. Dörtyol'dan tedaviye giden üyelerimiz konusunda kendisini her aramamızda en üst seviyede ilgi gösteriyordu. Bu güne kadar birebir ilişkiler çerçevesinde yürüttüğümüz indirim ve kolaylıkları bundan sonra tüm üyelerimiz ve birinci derece yakınları, oda kayıt belgelerini göstererek rahatlıkla kullanacak." dedi.

            Yeni Hayat Hastanesi ortaklarından ve Hastane Müdürü Ali Taşçı'da yaptığı açıklamada

esnafların içinde bulundukları zorlukların farkında olduklarını ve sorumluluk bilincine sahip bir hastane olarak yönetim kurullarının bu konuda gerekli fedakarlığı yapmaya her zaman hazır olduğunu belirterek Dörtyol, Erzin ve Payas bölgesinin sağlık alanındaki ihtiyaçlarını karşılamakta kararlı olduklarını ve bu amaçla Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası ile Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyeleri ve birinci derece yakınlarına belirli oranda bir indirim ve avantaj sağlanmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

            İmza töreni sonrası keyifli ve verimli bir de sohbet gerçekleştirildi.

Haber: Sedat İSKENDEROĞLU – Dörtyol

                                                                  



Sağlık 10.03.2021 14:32:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Silifke Devlet Hastanesi'nde Anjiyografi Laboratuvarı açıldı

2

İstanbul Bilgi Üniversitesi, Yapay Zeka Fabrikası ile işbirliği yaptı

3

Türkiye'de tuz tüketimi önerilen miktardan iki kat fazla

4

Uzmanı, böbrek taşı oluşumuna karşı alınması gereken önlemleri açıkladı

5

Uzmanından sağlıklı yaş alma önerileri

6

Hatay'da diyabet hastası 45 çocuğa glikoz ölçüm cihazı yardımı yapıldı

7

63 yaşındaki amcasının verdiği böbrekle hayata tutundu

8

Depremde mesai arkadaşlarını kaybeden sağlık çalışanları 14 Mart'ı buruk kutladı

9

Böbrek kanserinde erken evrede tanı ve tedavi için düzenli muayene uyarısı

10

Obezite hastaları, ameliyatsız yöntemle kilolarından kurtuluyor