Fatma Ağca Keskinbaş


7 Ocak

7 Ocak


OSMANİYE'nin  düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümünde Başkomutan MUSTAFA KEMAL ATATÜRK  ve sonsuzluğa göç eden tüm kahraman Şehitlerimizi saygı, sevgi ve minnetle anıyorum.

Tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'nin nice yokluk, çaresizlik ve yoksulluk koşullarında kurulduğunu biliyoruz.

"Düşmana doğrultacak silahı, yiyecek ekmeği, içecek suyu olmamasına rağmen Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde bağımsızlık aşkıyla çarpan kahraman yürekler, eşsiz bir destan yazmışlardır. Bu destan bizim onurumuz ve gururumuzdur. Emperyalist işgale boyun eğmeyen, çaresizlik bilmeyen kahraman Şehitlerimizden aldığımız güçle yarınlarımızın çok daha güzel olacağını bilmeliyiz. Bu yönüyle 7 Ocak önemli bir milattır. Bu şanlı mücadelenin 100. yılında aynı duygu ve kararlılıkla mücadelemizi sürdürüyoruz. Kurtuluş ve kuruluş mücadelemizin önderi Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere yiğit silah arkadaşlarını, canıyla aziz vatan için şehit düşen kahramanlarımızı, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz. Güzel OSMANİYEMİZIN düşman işgalinden kurtuluş gününü coşkuyla kutluyoruz.

    Nice 100 yıllara OSMANİYEM!

 

allahsever
9.02.2022 20:56:57
selamınaleyküm allah rızası için ümmet kardeşliği hassasiyetinin geliştirilmesi için mücadele edin inanın bizim imtihanımız budur allhın bize önerdiği hertürlü sınıf etnik milliyet ve ırklar üstü kimlik olan ümmet kardeşliği geliştirip geliştiremeyeceğimize bakıyor bu biz müslümanların imtihanıdır buna inanın imtihanı geçip bu modern kimliğe kavuşmak istemezmisiniz

  • Cuma 23.4 ° / 11.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 26.3 ° / 12.5 ° Güneşli
  • Pazar 26.5 ° / 13.3 ° false