Bahri Çolpan


GP İyi Bir İsim Kazandı

İstanbul’a Osmaniye’nin tanıtımı ile ilgili gitmiştim. Telefonum çaldı. Bir arkadaş Bahri bey “Ak Parti Kadıköy İlçe Başkanı Osmaniyeliymiş. Profilinde öyle yazıyor”dedi.


Merhaba çok değerli okurlar,

Sanıyorum 4 yıl önceydi. Osmaniye’yi Uluslararası Tanıtma Derneği’ni yeni kurmuştuk.

İstanbul’a Osmaniye’nin tanıtımı ile ilgili gitmiştim. Telefonum çaldı. Bir arkadaş Bahri bey “Ak Parti Kadıköy İlçe Başkanı Osmaniyeliymiş. Profilinde öyle yazıyor”dedi. Görüşme bitti. Hemen Kadıköy Ak Parti İlçe Başkanlığı’nın telefonunu buldum ve sekretere kendimi tanıtıp İsa beyle görüşmek istediğimi söyledim. Sekreter telefonumu aldı ve 5 dakika sonra İsa beyle beni görüştürdü. İçimden dedim “İstanbul’da yaşayanlar maalesef değişiyor. Ben bir ziyaret edeyim. Eğer, o da geldiği yeri unutmuşsa bir daha görüşmem olur biter”dedim.

  Ak Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı’na gittim ve İsa bey beni karşıladı. Makamında biraz Osmaniye’yi konuştuk ve çok sıcak samimi olduğunu bana hissettirdi. O gün bu gündür, dostluğumuz daha da pekişti, çok doğru, düzgün ve temiz bir insanla tanışmanın mutluluğunu her zaman yaşadım.

15 Temmuz alçak darbe girişimini hatırlayın. Boğaz Köprüsünde  Ak Parti Kadıköy İlçe Başkanı Avukat İsa Mesih Şahin ve Tıp Doktoru olan eşi vardı. Kendisi bedenen eşi ise, tıbben yaralılar için elinden ne geliyorsa onu yapıyorlardı.

Bu kadar donanımlı, tertemiz, işinin ehli bir insan ilçe başkanı olmasına rağmen tek kuruş ranta elini uzatmamış bir insanı maalesef Ak Parti kazanmak yerine kaybetmeyi tercih etti. Acaba kimler, hangi güçler böyle elit insanı harcadı.

Şimdi bu güzel ve temizliği dört düvel tarafından bilinen insanı Gelecek Partisi kazandı.

İsa Mesih Şahin, bu harekette iş yapar mı? Hem de kralını yapar. Çünkü o siyasetin millet için yapılacağını özümsemiş, görev yaptığı dönemde de herkesin takdirini almış bir kişidir. Sonuç olarak Ak Parti, çok kaliteli bir ismini Gelecek Partisi’ne kaptırdı. Ben İsa beyin Gelecek Partisi’ne çok katkı sağlayacağına inanıyorum. Bunu da önümüzdeki günlerde hep beraber göreceğiz.

zafer
16.12.2019 07:08:56
hemen hemen hergün sanal basını takip ediyorum fakat başak gazetesi haberi ile habere konulmuş resimler fatjlı bu durum uzun zamandan beri devam ediyor.

  • Perşembe 23.2 ° / 8.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23.4 ° / 11.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 26.3 ° / 12.5 ° Güneşli