Bahri Çolpan


Herkesin Valisi

Herkesin Valisi


Merhaba çok kıymetli okurlar,
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz beyin, mütevaziligi ve  çalışkanlığı her zaman dikkatimi çekmiş, bunu da köşe yazılarıma elimden geldiği oranda taşımaya özen göstermiştim.  
Özlelikle şu koronavirüsün Osmaniye'de tavan yaptığı dönemde Vali Yılmaz'ın makamına çok az giderek, vilayet genelini gezip, hem insanlarla bire bir tanışması, hem de denetimlerde bulunması, bizim gibi herkesin yakın ilgisini çekti.
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz beyin ayrıca, şehit aileleri de dahil, hiç insan seçmeden fakir-fukaralari bizzat ziyaret etmesi de ayrı bir takdire şayan olaydır.
Demek ki, çalışırsan, gücünü koltuğundan almazsan, herkesin valisi olursun. Bana göre Vali Yılmaz, Osmaniye'de tarih yazıyor. Makamda oturan vali değil, saha da olan vali olarak, her zaman ilgi odağı olmaya devam ediyor.
Biz kendisinden çok memnunuz. Buraya böyle çalışkan valiyi atayanlara da binlerce teşekkür ediyoruz.
Şimdi benim bu yazıyı neden yazdığım konusuna gelelim.
Bizim gazetede 3 aydır ulusal anlamda yayına geçti, ne derece başarılı oluruz bilemiyorum. Ancak uluslararası sitelerin reytingini ölçen bağımsız kuruluşların listesinde çok iyi bir yerdeyiz. Daha da iyi olacağımıza inanıyorum.
Şimdi asıl konuya gelelim.
Bugün,ulusal haber sitesi Haber Türk'ün Köşe Yazarı Kürşad Zorlu, sütünlarında Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz'dan övgüyle bahsetti.
Vali Yılmaz için ne kadar güzel kelime kurulsa inanın hepsini hak ediyor.
Vali Yılmaz, için yazdığımız her cümle yakından takip ediliyor. Ben inanıyorum ki, yakında bir çok köşe yazarı valimizden bahsedecek.
Çünkü bunu fazlasıyla hak ediyor.
  

Zülküf Aydın
18.04.2021 18:56:27
Bilmeliyiz ki KALİTE giydiğimiz elbiseden, bindiğimiz arabadan,cebimizdeki paradan ya da bulunduğumuz mevkiden anlaşılmıyor. Kalite insanın İçinde var. Kalite insanın Ruhunda var. Kalite insanın Soyunda, var. Kalite insanın Geçmişinde ve Geleceğinde var. Büyük devletin büyük valisine selam ve dua ederiz.

mustafa demir
19.04.2021 10:37:04
Bir de tebdili kiyafet denetimlere ciksa, vilayete dolmusla gitse, yikilasi makam araba saltanatina da osmaniye capinda son verebilse, fotograf cektirmeden fakir ailelerle iftar yapsa, halkim icin calisan sade bir memurum, kral yada tekfur degilim diyebilse yani Rahmetli valimiz Recep Yazicioglu gibi tarihe altin harflerle adini yazdirsa demek istiyorum. Takdir edilecek devlet adamlarina ekmek-su kadar ihtiyacimiz var emin olun. Sn valimize selamlar.

  • Salı 13.1 ° / 9.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 15.3 ° / 7.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 16 ° / 10 ° Orta kuvvetli yağmurlu