Bahri Çolpan


Katil koronavirüs

Katil koronavirüs bir gün bile ara vermeden çok sevdiğimiz insanları sesiz sedasız alıp alıp gidiyor.


Merhaba çok değerli okurlar,

Katil koronavirüs bir gün bile ara vermeden çok sevdiğimiz insanları sesiz sedasız alıp alıp gidiyor.

Kısa bir süre önce basın dünyasına hiç yabancı olmayan İsmail Has kardeşimizi, katil koronavirüs ağına düşürdü ve içimizi parçalaya parçalaya alıp toprağa gömdü. Kimse yanlış anlamasın koronavirüse verdiğimizin hepsi bizim canımız ciğerimiz. Ancak genç ölümler bizi bitiriyor. Sizin de bu konuda bize hak vereceğinize inanıyorum.

Daha İsmail’imizi genç yaşta yeni toprağa verdik ve onun ölümünün şokunu atlatmadan bu kez de bir dönem Trt muhabirliği yapan, sesiz, karıncayı bile incitmeyecek kadar temiz olan, bir gazeteci gencimiz Muhammet Emin Arbağ’ın ölüm haberi açıkçası bizi bitirdi. Tarifsiz bir acı yaşattı.

İsmail’imizle aynı kaderi paylaşan ve katil koronaya yenilen Muhammet’imizin acı haberi dün geceyi bana zehir etti ve sabaha kadar uyutmadı.

Ölümlerde yaşanan acının tarifi asla olamaz. Hele de genç ölümlerde acının ağırlığı iki katına çıkıyor. İsmail’imizin ve Muhammet’İmizin mekanları cennet olsun. Ailelerinin acılarını paylaşıyor ve  başsağlığı diliyorum. İki aslan yürekli gencimizi de asla unutmayacağız.

 

mustafa
8.01.2021 20:02:41
Sn Bahri bey; Tum dunya asilamaya basladi. Gecikilen her gun 200-300 arasi insanimiz vefat ediyor. Ulusal-yerel tum gazete-yayin organlari israrla asiyi sormali ve bir an önce baslanmasina vesile olunmali… Ne Pkk ne de baska bir terör örgutu bu kadar insani ölduremedi. Cok ciddi bir savasin icindeyiz, gunler saatler bile önemli.. Iktidari bugun bu konuda elestirmeyenler zannimca vebal almaktalar. Selamlar

Yaşar YALTIRIK
9.01.2021 10:21:53
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun

  • Salı 13.1 ° / 9.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 15.3 ° / 7.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 16 ° / 10 ° Orta kuvvetli yağmurlu