Bahri Çolpan


Katillerde Ölür

Katillerde Ölür


Merhaba kıymetli okurlar,

Katillerde ölür mü? Evet ölür. Dünyayı kasıp kavuran ve ülkemizi de perişan eden katil koronavirüsün kendisi de ölüyor.

Dile kolay Türkiye genelinde 48 bin 721 vatandaşımızı katil koronavirüs aldı gitti. Nice ocakları söndürdü. Bu dünyada yapması gereken bir çok işi olan sevdiklerimizi aldı, aldı gitti.

İsmail Has'ımızı, Muhammet Arbag'ımızı, Taner Deniz'imizi ve Şentürk Çalık'ımızı bizden ayırdı. Kaybettiklerimizin hepsi bizim için bir değerdir. Allahtan hepsine rahmet diliyorum. Ancak hepsinin adını buraya yazamadığım için de özür diliyorum.

Akdeniz Matbaası ve Yayın Grubu Sahibi Taner Deniz ağabeyim, yaşamını yitirmeden 10 gün önce beni aradı. "Bahri bizim hepimiz koronavirüse yakalandık"dedi. Taner ağabey, genel durumun nasıl? dedim."Ben iyim yeğenin durumu kritik hastanede tedavi görüyor"dedi. Çok şükür Mahpare Deniz, yengemiz koronavirüs belasını atlattı. Düşünsenize eşi için endişe duyarken, katil koronavirüs Taner Deniz ağabeyimizi bizden aldı. Çok üzülüyorum. Taner Deniz ağabeyim, dişi tırnağı ile bir yere geldi, ancak hayallerinin çoğunu gerçekleştiremeden katlil koronavirüse yenildi.

Bizden sevdiklerimizi sesiz sedasız alan katil koranavirüste artık can çekişiyor. Her gün bin 500 vakanın yaşandığı Osmaniye'de artık 2 ile 10 arasında insanımıza bulaşabiliyor.

Bir çok sevdiğimizi bizden alan katil koronavirüsü artık öldürmek üzereyiz. Bunun içinde kurallara uymamız gerekiyor. Osmaniye'de yaşayan kimse ne olur rehavete kapılmasın.Katil koronavirüs daha ölmedi ve can çekişiyor. Bu illet yok olana kadar, maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymamız gerekiyor.

 

mustafa
5.07.2021 13:17:49
Sadece 1-2 yil gibi kisa bir surede yaklasik 50.000 insanimizin ölumune yol acan bu viruse hala inanmayan, asi olsam mi olmasam mi diye tartisanlarin bulundugu bir toplumuz maalesef. Bilimin, batil inanclara ve söylentilere yenik dusmesi ve de basiretsiz yöneticilerimizin olmasi nedeniyle (binlerce umreci dipdibe umrelerini yapip ucaklara dolusup tum ulke sathina yayilmislardi koronaya ragmen ,toplumun, etkinligi bilimsel olarak dusuk oldugu bilinen Cin asisina maruz birakilmasi, baslarda maske dagitim beceriksizligi, halk arasinda asi ile ilgili negatif söylentiler yayilmasi ve de buna inananlarin azimsanmayacak miktarda olusu, asi karsitlari denilen ne idugu belirsiz bir grubun olmasi, bizlerin Korona virusden daha ciddi bir badirenin icinde oldugumuzu gösteriyor. Zira korona bitecek ama bu halkimiz ve bu yöneticilerimiz devam edecek. Bu evrensel bela ile beraber bu ulusal sikintilardan da kurtulmayi diliyorum. Selamlar.

  • Salı 13.1 ° / 9.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 15.3 ° / 7.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 16 ° / 10 ° Orta kuvvetli yağmurlu