Bahri Çolpan


Vali Yılmaz , Çalışmalara Hızlı Başladı

Osmaniye 24 yıllık vilayet. Osmaniye Valiliği’ne kaymakamlar atandığını da hep üzülür, niye bu kentte tecrübeli vali gönderilmez diye düşünürdük.


Merhaba saygıdeğer okurlar,

Osmaniye 24 yıllık vilayet. Osmaniye Valiliği’ne kaymakamlar atandığın da hep üzülür, niye bu kentte tecrübeli vali gönderilmez diye düşünürdük.

Son valiler kararnamesinde Osmaniye’ye vali olarak atanan Eskişehir’in Tepebaşı İlçesi Kaymakamı Dr. Erdinç Yılmaz, şahsen beni mahçup etti ve 40 yıllık vali gibi bir performans göstermesi ziyadesi ile memnun etti.

Her vilayete yönetici olarak gelenler, iyi çalışır, eserler bırakırsa giderken de iyi anılır ve adı yaşar.

Valimiz Dr. Erdinç Yılmaz, 2 aydan bu yana kentimizin mülki amiridir. Benim izlenimlerime göre, 2 aydan bu yana hafta sonları dahil, hiç durmadı. Aşırı sıcağa rağmen, ilçeleri, yayları, normal ziyaretleri, iadei ziyaretleri, denetimleri eksiksiz olarak yaptı.

Diğer yandan valimiz geçtiğimiz günlerde bir proje ofisi kurarak, yapılacak her işin projesinin çıkması için çalışma başlattı. Gerçekten çok güzel bir düşünce tebrik ediyorum.

Valimiz Dr. Erdinç Yılmaz bey, Osmaniye’nin ne eksiği var, neler yapılması gerekir, şu anda bunları tespit ediyor. Gelecek günlerde büyük bir çalışma döneminin başlayacağına inanıyorum.

Hani bir laf vardır “iş yapacak adam kendini gösterir” diye. Ben valimizin çok başarılı çalışmalara imza atarak, Osmaniyemize çok güzel eserler bırakacağına kesinlikle inancım tamdır.

Biz dernek olarak Osmaniye’nin tanıtımı ile ilgili valimize birkaç şey söyledik. Hemen ne demek istediğimizi çözdü ve yapılacak her tanıtımda yanımızda olduğunu söyledi.

 

  • Çarşamba 31.3 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Perşembe 31.3 ° / 19 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.4 ° false