Bahri Çolpan


Yeter Artık

Yeter Artık


Merhaba saygıdeğer okular,

İnsanlarımız ne çekiyorsa, asılsız ve altı boş olan dedikodulardan çekiyor.

Öyle ki, işi olmayan insanlar, zamanını kendisi için güzel şeyler düşünüp yapmak yerine maalesef, gereksiz dedikodular yaparak geçiriyor.

Asılsız üretilen dedikodular bazen öyle can yakıyor ki, cinayete kadar bile gidebiliyor.

Hele hele küçük yerlerde yapılan asılsız dedikoduların neticesi çok kötü sonuçlana biliyor. Bunun örneklerini de gerek Tv’lerde ve gerekse gazeteler her zaman görüyoruz.

Buna rağmen ülkemizde hala bu olaylardan ders almadan işini gücünü bırakıp dedikodu yapanlar azalması gerekirken hala arttığını da üzülerek söyleyebiliriz.

Yeter artık. Bu ülkede dürüst ve temiz nice beyinler, iş yapacak süper insanlar, çıkarılan gereksiz dedikodular yüzünden geriye çekilmek zorunda kalıyor.

Hemen denilebilir ki, “doğru düzgün insanlar pes etmesin, mücadele etsin” diye bilirler. Gerçekten temiz insanlar mücadele ediyor, ama bir yere geldi mi bıkıyor artık.

Gelin dedikodu yerine kentinizde yaşayan ve kafası çalışan insanları güzel işler yapmak için motive edelim. Bu ülkenin gelişmesi için çok gerekli olan insanları bıktırmayalım. Kaliteli insanları yok etmek yerine, var etmek için mücadele edelim. Kafası çalışan bir çok insanımız, dedikoduculara yenik düşmesin.

Kendisini dedikodu üretmek için görevli sayanlar, artık bu işe bir son verin. Eğer bir kişi veya kurumla ilgili elinizde bir belge varsa, vatandaşlık görevinizi yapın ve götürün yetkili mahkemelere verin.

Hakikaten Türk ulusunun içinden çıkacak belki bir çok süper zeki insanı, bezdirdiğinizi ve yok ettiğinizi asla unutmayın.

Bakın bir Selçuk Bayraktan çıktı, Siha, İha ve benzeri bir çok insansız hava aracı üreterek dünyaya satmamızı sağladı.

Türk milleti zekidir. Belki bu ülkede onun gibi nice cihaz üretecek insanlar vardır. Ancak o insanlarında  dedikodudan korkarak kendisini toplumun önüne çıkaramadığını unutmayalım. Gereksiz dedikoduların insanların cesaretini körelttiğini kimse unutmamalı. Bırakın artık dedikoduyu çıkın ülkeniz için bir şeyler yapın.Unutmayın bu ülke hepimizin.

Halil GÖÇER
9.04.2022 15:45:19
Abi yapay zeka geliştiriyorum, müşterilerim diğer illerde biraz rahatım ama burda özel bir hastanede denemek istedim gerçekten insanlarımız oluşturdukları çalışma düzenlerinin bozulmaması için yapmayacakları şey yok.

  • Cumartesi 22.7 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.8 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.1 ° / 9 ° Güneşli