Bahri Çolpan


Yolun Açık Olsun Valim

Yaklaşık olarak 3 yıl önce Valililer kararnamesi ile Osmaniye Valiliği’ne atanan Ömer Faruk Coşkun beyin tayini, son Valililer kararnamesi ile komşu ilimiz Kahramanmaraş’a çıktı.


Merhaba kıymetli okurlar,

Yaklaşık olarak 3 yıl önce Valililer kararnamesi ile Osmaniye Valiliği’ne atanan Ömer Faruk Coşkun beyin tayini, son Valililer kararnamesi ile komşu ilimiz Kahramanmaraş’a çıktı.

Valimiz Ömer Faruk Coşkun, gerçekten çok çalışkan, mesai saati hiç olmayan ve akşam geç saatlere kadar makamında çalışan bir Valiydi.

Valimizle birlikte çalıştığımız 3 yıl içinde hiçbir sorun yaşamadık, Hiç karşı karşıya gelip kendisini eleştirecek bir iş dahi yapmadı. Osmaniye gerçekten kolay bir vilayet değil. Sorunları oldukça fazla. Ne yaparsan yap mutlaka vatandaşın eleştireceği bir kent. Ancak Valimiz üstün iş kapasitesi ile Osmaniyemize çok şeyler kattı. Herkesi dinleyen, kimseyi küçümsemeyen, güzel fikirleri olana açık bir kişiliğe sahipti. Ben ne zaman arayıp Osmaniye için güzel işlerden bahsettiğimde hep elimizden tuttu. Bizi güzel şeyler yapmaya hep teşvik etti.

Devlet adamları gelip geçicidir. İyi iz bırakırsa iyiliği ile anılır, kötü iz bırakırsa da kötülüğü ile anılır. Valimiz Ömer Faruk Coşkun, kentimizde her zaman yaptığı güzel işlerle anılacaktır. Osmaniyemize yaptığı güzel himetlerden dolayı Valimiz Ömer Faruk Coşkun’a teşekkür ediyor ve Kahramanmaraş’ta da güzel işler yapacağına yürekten inanıyorum.

VALİMİZİN KIYMETİNİ BİLİN

Bu arada komşu ilimizde de bir çok dostumuz vardır. Yeni Valilerinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnanıyorum ki, onlarda bu çalışkan Valimizin kıymetini bilecekler ve uyum içinde çalışacaklardır. Yeni valinize götüreceğiniz inandırıcı ve memleket yararına faydalı her şey karşılık bulacaktır. Osmaniyemize yaptığı güzel işlerin devamını Kahramanmaraş’a da mutlaka yapacaktır. Yolun açık olun Valim. Ben Bahri Çolpan olarak her zaman yanındayım.  

 

  • Salı 13.1 ° / 9.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 15.3 ° / 7.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 16 ° / 10 ° Orta kuvvetli yağmurlu