Tarih: 25.10.2016 05:09

Düziçili Belediye Başkanlarından İşkura Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Düziçi merkez ve belde belediye başkanları Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Abdulkadir ŞAHİN?i ziyaret etti. Düziçi  Belediye Başkanı Ökkeş NAMLI, Yarbaşı Belediye Başkanı Mustafa ÖNAL, Böcekli Belediye Başkanı Hacı Ahmet OKUR ve Atalan Belediye Başkanı İbrahim Şahin?i İl Müdürü Abdulkadir ŞAHİN ile Şube Müdürü Hacı AKKOYUN kapıda karşıladı. 

Ziyarette Toplum Yararına Çalışma Programlarından (TYÇP) bahsedildi. Osmaniye İşkur ile Düziçili Belediyelerinin  birlikte düzenlediği TYÇP programlarında 2012 yılı içerisinde toplam 313 işsiz istihdam edildi. İstihdam edilen kişiler belediyelerin çevre temizliği, kaldırım çalışmaları, vadi ve dere ıslahı, ağaçlandırma ve park düzenlemesi gibi işlerinde çalıştırıldı. Kura usulüyle seçilen TYÇP katılımcılarının, program boyunca  aldıkları maaşları İşkur ödedi. 

Belediye başkanları İşkur Müdürü Şahin?den TYÇP programlarının devam etmesi talebinde bulundu. Şahin ise  bu yıl düzenlenecek  TYÇP programları için ödeneklerinin olmadığını  ama gelecek yıl için bu taleplerinin değerlendirileceğini söyledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —