Tarih: 25.10.2016 05:07

Erzin Belediyesi?ndeki ihaleleri mercek altına alıyoruz

Facebook Twitter Linked-in

Ak Parti hükümetinin çıkardığı  4982 numaralı bilgi edinme yasası sayesinde bilgi alarak Erzin Belediyesi?nin yaptığı bazı ihaleleri mercek altına alacağız.

Erzin Belediyesi ile ilgili her gün  yüzlerce ihbar  telefonu ve elektronik posta almakmtayız. Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek, Belediye Meclis Üyeleri, Recep Çırak, Mehmet Karakurt ve Hasan Gedik, Erzin Belediyesi Fen Müdürü Remzi Karakayalı ile ilgili çok çarpıcı iddialar ortaya atılmaktadır. Önümüzdeki günlerde bu iddiaları açıklayacağız.

Bu arada Ferhat Atıcı ağabeyimizi unutmuşuz. Ferhat Atıcı ağabayimin bu kadar yazmamıza rağmen Erzin Belediyesi"ndeki yükselişi ve yetki artırımı sürüyor. Ferhat ağabeyimsiz düğün bayram olur mu? Onun yakınları ile ilgili çok çarpıcı iddialar bulunmaktadır. Bu konuyu da mutlaka işleyeceğiz.

kaynak: www.erzinrehberi.com




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —