"1 Çocuk 1 Dilek Muğla Topluluğu" çocuklarla bir araya geldi

"1 Çocuk 1 Dilek Muğla Topluluğu" çocuklarla bir araya geldi

2-8 Kasım “Lösemili Çocuklar Haftasında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Muğla Tıp Fakültesi “1 Çocuk 1 Dilek Muğla” gönüllü öğrenci grubu tarafından stant kuruldu.

Muğla Tıp Fakültesi “1 Çocuk 1 Dilek Muğla” gönüllü öğrenci grubu tarafında stantta ailelere bilgilendirme broşürü dağıtılıp çocuklar ile maske boyaması yapıldı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Doç. Dr. Turhan Togan’ın da ziyaret ettiği stantta “2-8 Kasım Lösemili çocuklar haftası nedeniyle Tıp fakültesi öğrencilerimiz ile birlikte düzenlemiş olduğumuz bu faaliyette vatandaşlarımızı ve tüm hastalarımızı bilinçlendirmek, farkındalık oluşturmak ve kurumumuz olarak ta bu gibi etkinlikleri düzenlemekle burada bulunmuş bulunmaktayız. Umarım bütün vatandaşlarımız bu duyarlılıkla desteklerini bizlerden esirgemez” dedi.

Tıp Fakültesi öğrencilerinden Merve Yıldırım, ”1 Çocuk 1 Dilek Muğla adlı bir topluluğumuz var topluluk bünyesinde leyladan sonra projesini yürütüyoruz buradaki hastanedeki çocukları ziyaret edip onlarla oyun oynuyoruz aynı zamanda kronik rahatsızlığı olan çocukların dileğini alıp gönüllüler olarak onların dileklerini gerçekleştiriyoruz. Bugünde bu stantta Lösemili çocuklar için farkındalık adına çocuklarımız ile birlikte maske boyuyoruz ve insanlara aynı zamanda Lösemi hakkında bilgi veriyoruz” dedi.


Güncel 3.11.2022 12:50:59 0

İlginizi Çekebilir

1

Alanya'da 1 kişinin öldüğü trafik kazasına karışan sürücü tutuklandı

2

Adana'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan 2 zanlı tutuklandı

3

Adana Orman Bölge Müdürü Etli, Osmaniye'de iftar programına katıldı

4

Antalya'da koruyucu aileler ve çocuklar için iftar programı düzenlendi

5

Adana'da belediye otobüsüyle çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

6

Gülnar Belediye Başkanı Önge'den iftar programı

7

Mut Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasından iftar programı

8

Adana'da Yeşilay gönüllüleri iftarda buluştu

9

Mersin Çiçekçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Özdemir, ESOB başkanlığına adaylığını açıkladı

10

GÜNCELLEME - Mersin'de tarım işçilerini taşıyan minibüsün şarampole devrilmesi sonucu 3 kişi öldü, 11 kişi yaralandı